Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Ο Κόλλιας εκδικείται τα ........Φιλιατρά!

Μας παραπονούνται φίλοι από τα Φιλιατρά,ότι η κατάσταση με τους δρόμους της πόλης έχει φτάσει στο απροχώρητο! Σκαμμένοι όλοι οι δρόμοι παραμένουν επικίνδυνοι για την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, με πολλές λακκούβες, λάσπες ή σκόνη που κάνουν την ζωή στην πόλη ανυπόφορη.......................................... 

 Εν όψει μάλιστα και της καλοκαιρινής περιόδου, ισχυρίζονται ότι η ανυπόφορη κατάσταση θα κορυφωθεί με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την ποιότητα και την οικονομική ζωή της πόλης. 

Αναμένονται έτσι να κορυφωθούν, το προσεχές διάστημα, οι αντιδράσεις από τους κατοίκους των Φιλιατρών, προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση, αν και πολλοί λένε ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμος,τουλάχιστον τους προσεχείς μήνες..... 

Αιτία για το κατάντημα της πόλης για μερικούς είναι η διαπίστωση του κου Δημάρχου, ότι δεν πρόκειται να στηριχθεί μια νέα υποψηφιότητα του για τον δημαρχιακό θώκο,από τους πολίτες των Φιλιατρών! 

 Αυτό έχει εκνευρίσει τον κο Κόλλια που έτσι εκδικείται τους Φιλιατρινούς και τα Φιλιατρά! 

Εμείς βέβαια δεν πιστεύουμε ότι αυτό που λένε κάποιοι κάτοικοι των Φιλιατρών, είναι αλήθεια. 

Αλίμονο! ο κος Κόλλιας είναι φανατικός Φιλιατρινολάτρης και με τίποτα δεν θα μπορούσε να σκεφθεί τόσο μικρόψυχα. 

Αλλά ότι η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη και από ότι περιγράφεται, πιστεύουμε ότι είναι γεγονός! 

Έργα να γίνονται, αλίμονο, απλά πρέπει να υπάρχει η προνοϊτικότητα ώστε να επουλώνονται οι πληγές που ανοίγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα….και να μην ισχύει το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» 

 Ελπίζουμε σε άμεση παρέμβαση του κου Δημάρχου, προκειμένου να βελτιωθεί η απαράδεκτη σημερινή κατάσταση..... 


 Filiatrablog.blogspot.gr