Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ενημερωτική Συνάντηση του Επιμελητήριου Μεσσηνίας, της Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων και του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσουν Ενημερωτική Συνάντηση την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (πλ. 23ης Μαρτίου) με θέματα:........................................ 

 1. Ενημέρωση δράσεων Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ομιλητή τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της Δομής, Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, Καθηγητή Γεωργιάδη Κωνσταντίνο. 

 2. Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Τμήματος «Οικονομικών Επιστημών» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ομιλητή τον Επιστημονικό Υπεύθυνο ΠΜΣ, Καθηγητή Λιαργκόβα Παναγιώτη. 


 Η συνάντηση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες ή τους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να ενημερωθούν για τα παραπάνω θέματα.