Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ληστεία στο Super Market DIA στα Φιλιατρά. 300 ευρώ η λεία των δραστών.


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 20.35 στο Super Market "DIA" στα Φιλιατρά. Η λεία των δραστών ήταν μόνο 300 ευρώ που.....................

πήραν από το μικρό χρηματοκιβώτιο και όχι και από το μεγάλο, το οποίο ο υπάλληλος δεν μπορούσε να το ανοίξει αφού ανοίγει με ταυτόχρονη είσοδο δύο κλειδιών, ένα που έχει το S/M και ένα εταιρία security.

Η ΛΗΣΤΕΙΑ

Στις 20.35 δύο άγνωστοι δράστες, φορώντας γάντια και κουκούλες εισήλθαν στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλων - πιστολιών - απαίτησαν από τους υπαλλήλους τα χρήματα. Πήραν ένα υπάλληλο να τους πάει στο χρηματοκιβώτιο και να το ανοίξει. Οι υπάλληλοι είπαν πως δεν έχουν πολλά χρήματα, και αφού άνοιξε το μικρό χρηματοκιβωτιο, έδωσε στον έναν εκ των δραστών που τον απειλούσε με όπλο 300 ευρώ που ήταν στο χρηματοκιβώτιο. Ο δράστης απαίτησε να ανοίξει και το δεύτερο, μεγάλο, χρηματοκιβώτιο, αλλά ο υπάλληλος είπε πως δεν μπορεί, δεν ανοίγει έτσι.
Ο δράστης επέμενε, αλλά ο υπάλληλος έντρομος προσπάθησε και εξήγησε στον δράστη πως δεν ανοίγει πείθοντάς τον
Μετά από αυτό, οι δύο δράστες βγήκαν από το κατάστημα, όπου έξω τους περίμενε συνεργός τους και, μαζί και οι τρεις έφυγαν με τα πόδια και εξαφανίστηκαν...
Αμέσως οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έσπευσε και ήδη έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.