Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ούτε συζήτηση για τα σκουπίδια της Οιχαλίας από το Δήμαρχο Τριφυλίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Ούτε κουβέντα δεν είπε, την παραμικρή έστω, για τα σκουπίδια της Οιχαλίας και το ενδεχόμενο μίας ενιαίας διαχειριστικής ενότητας Τριφυλίας - Οιχαλίας, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας που συνεδριάζει..........................

Όπως μάθαμε, σε ενημέρωση που έκανε προς το Σώμα, είπε για τη σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη στην Τρίπολη και τη συζήτηση για τα σκουπίδια της Τριφυλίας και τις αποφάσεις των παλιών Δήμων για μπαλοποίηση και εναπόθεση.

Και είπε πως ζήτησε να του στείλουν τις αποφάσεις των παλιών Δήμων και θα συζητηθεί, εκ νέου, το θέμα αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Αν οι άνθρωποί μας, μας τα μετέφεραν σωστά, γιατί δεν είπε τίποτα απολύτως ο Δήμαρχος για τα σκουπίδια της Οιχαλίας??? -Αν μας τα είπαν λάθος, δεν έχουμε πρόβλημα να το παραδεχτούμε.

Αλλά.....

Γράφουν blogs, portals, ΜΜΕ για το θέμα, για το ενδεχόμενο ενιαίας ενότητας Τριφυλίας - Οιχαλίας για τα σκουπίδια αλλά ο Δήμαρχος ούτε κουβέντα.

Δεν καταλαβαίνει ότι όσο σέρνεται το θέμα, ο κόσμος όλο και θα αναστατώνεται περισσότερο???

Και η αναστάτωση φέρνει μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Δε θα ήταν καλύτερα να πει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι έγινε συζήτηση και για τα σκουπίδια της Οιχαλίας και ότι θα το συζητήσουν ήρεμα και νηφάλια στη συνεδρίαση της Δευτέρας για να λάβουν αποφάσεις???

Μετά και το απόψινό, που δεν είπε ούτε κουβέντα ο Δήμαρχος για τα σκουπίδια της Οιχαλίας, επιβεβαιωνόμαστε σε αυτό που γράψαμε χθες, ότι "εξετάζεται ο τρόπος και η φόρμουλα που αυτό θα πλασαριστεί με τις μικρότερες αντιδράσεις".
Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε - ερμηνεύσουμε το ότι σέρνεται το θέμα έτσι, χωρίς ο Δήμαρχος να λέει κάτι επίσημα???

Και πώς να εξηγήσουμε και να ερμηνεύσουμε το ότι κανένας από τους 33 Δημοτικούς Συμβούλους δεν τον ρώτησε???

Blogs kαι portals μπορεί να μην διαβάζουν, ούτε εφημερίδες δε διαβάζουν, ούτε έξω από το σπίτι βγαίνουν που κουβεντιάζεται το θέμα σε Φιλιατρά και Κυπαρισσία???



***Να ξεκαθαρίσουμε ότι με τις αναρτήσεις μας για τα σκουπίδια της Οιχαλίας, δε θέλουμε να σπείρουμε και αντιπαραθέσεις αλλά να ενημερώσουμε το κόσμο της Τριφυλίας, που ο Δήμαρχος, επίσημα, δεν έχει κάνει.

Ούτε πήραμε θέση να έρθουν ή να μην έρθουν. Αν χρειαστεί και κρίνουμε πως πρέπει να πάρουμε θέση, θα το κάνουμε.