Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Γάμος on camera στην Κυπαρισσία!!!!!!!!!!!!!


Τηλε-γάμοι για την κρίση

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός ...βοηθάει και ο παραγωγός

Πάνω από 7.000 ζευγάρια απο όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή για να παντρευτούν on camera στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 με έπαθλο 20.000 ευρώ


«Η γυναίκα μου έστειλε την αίτηση συμμετοχής. Ο λόγος ήταν οι 20.000 ευρώ. Δεν αποζητούσαμε τη δημοσιότητα, αλλά ήταν καλή ευκαιρία να κάνουμε τον γάμο μας σε καιρούς δύσκολους. Αν δεν υπήρχε το παιχνίδι, ή θα καθυστερούσαμε να παντρευτούμε ή θα κάναμε πολιτικό γάμο.Επιπλέον είχαμε πολλούς καλεσμένους, 600 άτομα,και δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τα έξοδα» εξηγεί ο Νίκος, ο οποίος......................

εργάζεται ως οδηγός νταλίκας. Ο Νίκος και η Φωτεινή, οι οποίοι κατοικούν στην Κυπαρισσία, στον Νομό Μεσσηνίας, έσπευσαν από τους πρώτους τον περασμένο Αύγουστο να δηλώσουν συμμετοχή στο ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη». Είναι το πρώτο από τα ζευγάρια που θα δούμε να παντρεύεται on camera και κατέθεσαν στο «Βήμα» την εμπειρία τους.

Η διαδικασία επιλογής ήταν σύντομη. Μετά την αποστολή μηνύματος, ακολούθησε μια μίνι συνέντευξη στα στούντιο ΑΤΑ με ερωτήσεις που αφορούσαν κυρίως τη σχέση του ζευγαριού. Στη συνέχεια... άρχισε το τρέξιμο για την προετοιμασία. Το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού απορροφήθηκε στα έξοδα του γλεντιού. «Αφησα ένα υπόλοιπο μόλις 19 ευρώ από τις 20.000!» τονίζει ο γαμπρός . Οσον αφορά την επιλογή του νυφικού, η οποία ενδεχομένως είναι και η πιο κρίσιμη, «είχα κοντά μου γυναίκες συγγενείς για να με συμβουλεύσουν» . Οι τελικές επιλογές; «Δόξα τω Θεώ, της άρεσαν! Ευτυχώς, γιατί ο γάμος δεν θα χαλούσε αλλά θα χαλούσε η διάθεσή της».

«Στα γυρίσματα... αλλάξαμε κουμπάρο»!
Oσον αφορά τη δημοσιότητα και το γεγονός ότι τον γάμο θα τον παρακολουθήσουν χιλιάδες τηλεθεατές, ο Νίκος εξομολογείται: «Αρχικά είχα πρόβλημα.Η Φωτεινή δεν είχε,όπως και το οικογενειακό περιβάλλον μας. Το σκέφτηκα και τελικά συμφώνησα, αν και ντρεπόμουν λιγάκι... Τις δύο πρώτες ημέρες ήταν περίεργη η κατάσταση. Μετά όχι απλά πέρασα καλά,ήταν το κάτι άλλο. Το μόνο απρόοπτο; «Χρειάστηκε να αλλάξουμε κουμπάρο στη μέση. Δεν μπορούσε να βγει στα γυρίσματα. Ευτυχώς είχα έτοιμο τον δεύτερο, απλά στενοχωρήθηκα λιγάκι».

Η Φωτεινή, η νύφη, αρχικά νόμιζε ότι θα έπαιρνε κάποιο δώρο. «Πίστευα ότι θα μας έκαναν δώρο το γαμήλιο ταξίδι. Δεν ήξερα για τις 20.000 ευρώ». Οι τρεις εβδομάδες που ο σύντροφός της έκανε επιλογές για εκείνη δεν την άγχωσαν. «Ηθελα να το διασκεδάσω, δεν με ενδιέφερε αν κάποιες επιλογές του μπορεί να μη μου άρεσαν. Περιέργεια είχα, αλλά ευτυχώς δεν με περίμεναν δυσάρεστες εκπλήξεις. Το μόνο άγχος που αντιμετώπισα ήταν την πρώτη ημέρα.Τις υπόλοιπες ημέρες ένιωθα λες και την κάμερα την είχα μια ζωή δίπλα μου».

Υποψήφιοι έτοιμοι για όλα
[Οι φίλοι του γαμπρού...το γιορτάζουν μετά το Μυστήριο on camera ]
Οι φίλοι του γαμπρού...το γιορτάζουν μετά το Μυστήριο on camera
Περισσότερες από 7.000 αιτήσεις, υποψήφιοι παίκτες ηλικίας από 19 ως 54 ετών και στόχος 20.000 ευρώ. Κι όλα αυτά για ριάλιτι νέας κοπής, το «Μην το πεις στη νύφη». Αφού είδαμε τη ζωή έγκλειστων παικτών, υποψήφιων μοντέλων, ανύμφευτων αγροτών, φερέλπιδων τραγουδιστών και ηθοποιών, τώρα θα δούμε και γάμους live.

Με έπαθλο 20.000 ευρώ για τα έξοδα του γάμου τους, επόμενο ήταν να κατακλυστούν τα γραφεία της παραγωγής από δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Τι και αν η διαδικασία ως το... ταμείο απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις, τίποτε δεν φαίνεται να στέκεται εμπόδιο για τους χιλιάδες υποψηφίους του ριάλιτι. Λόγω οικονομικής κρίσης, οι αιτήσεις των ζευγαριών προέρχονταν απ΄ όλη την Ελλάδα.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και τέσσερις γάμοι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δίχως ιδιαίτερα απρόοπτα, κάτι που πάντα ελλοχεύει ως κίνδυνος- και τα οποία θα οδηγούσαν ακόμη και σε ματαίωση του μυστηρίου. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο οι επιλογές του γαμπρού προκάλεσαν τις αντιδράσεις της νύφης, κυρίως σε θέματα αισθητικής και ειδικά σε ό,τι αφορά το νυφικό.


tovima.gr