Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Στα ύψη η εγκληματικότητα...


Στα ύψη βρίσκεται η εγκληματικότητα στη Μεσσηνία με τα κρούσματα να είναι καθημερινά. Ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις σημειώνονται σε πόλεις και χωριά με τους πολίτες να αισθάνονται διαρκώς μεγαλύτερη ανασφάλεια.....

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι......................

το δημοσίευμα του "ΘΑΡΡΟΥΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Και κλοπές σε όλη τη Μεσσηνία

Λαθρομεταφορά Πακιστανών από Λακωνία σε Ηλεία

Δεκαεπτά παράνομους Πακιστανούς μετέφερε λαθραία ένας Λάκωνας με φορτηγάκι. Στο φορτηγάκι έκανε έλεγχο, μετά από λάστιχο που έπαθε, η ΟΠΚΕ στη μία προχθές τα ξημερώματα και ανακάλυψε τους αλλοδαπούς.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, οι Πακιστανοί είχαν μεταφερθεί από τη Σκάλα Λακωνίας στην Ηλεία, προκειμένου να εργασθούν στα πορτοκάλια, και προχθές μεταφέρονταν και πάλι στη Λακωνία.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου και ένας Πακιστανός συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ως υπεύθυνοι για τη μεταφορά των υπολοίπων.
Στο μεταξύ, προχθές βράδυ συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι στο εσώρουχό του έκρυβε 1,2 γραμμάρια χασίς.
Τα τελευταία 24ωρα στη Μεσσηνία σημειώθηκαν και οι εξής κλοπές:
•Άγνωστοι έκλεψαν προχθές από διαμέρισμα 40χρονης στην οδό Φαρών έναν φορητό υπολογιστή και χρυσαφικά αξίας 2.500 ευρώ.
•Στην Ανδανία από αυλή σπιτιού άγνωστοι έκλεψαν ένα σκαπτικό μηχάνημα με φρέζα, αξίας 2.500 ευρώ.
•Στην Τραγάνα Γαργαλιάνων, Ελληνογερμανίδα ανακάλυψε ότι το χρονικό διάστημα από 27 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και αφαίρεσαν ό,τι πολύτιμο είδος, συσκευή και αντικείμενο υπήρχε. Κατά δήλωσή της, η αξία τους ανέρχεται σε 12.000 ευρώ.
•Προχθές βράδυ έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από την Ασφάλεια 2 Βούλγαροι, 39 και 33 ετών, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει από εταιρεία διανομής αναψυκτικών στο Ασπρόχωμα 4 κιβώτια μπύρες.
•Στα Φιλιατρά, δύο νεαροί τσιγγάνοι που διέφυγαν της σύλληψης, αφαίρεσαν από αγρόκτημα 1.000 σιδεροσωλήνες που χρησιμοποιούνται για υποστύλωση καλλιεργειών.


"ΘΑΡΡΟΣ" - 27 Ιανουαρίου 2011