Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας. Τίμησαν τον Κ. Αρνόκουρο και τον Ν. Καλογερόπουλο στην κοπή της πίτας.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας.
Η συμμετοχή των Συλλόγων και των επισήμων προσκεκλημένων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο , όπως εχει καθιερωθεί βραβεύθηκαν και φέτος οι συμπατριώτες μας , κ. Αρνόκουρος Κωνσταντίνος επιχειρηματίας, για την προσφορά του στην περιοχή και ο ηθοποιός Καλογερόπουλος Νίκος για την προσφορά του στην τέχνη. Τους Προσφώνησαν ο...........................

αντιδήμαρχος Τριφυλίας - εκπαιδευτικός κ.Μερκούρης Γιάννης και ο γενικός γραμματέας θεατρικών συγγραφέων κ. Χριστοφιλάκης Γιώργης αντίστοιχα.

Οι τιμώμενοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Δ.Σ. για την τιμή,που τους έκαναν και μάλιστα ο Νίκος Καλογερόπουλος αφιέρωσε την πλακέτα στον αείμνηστο καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο.Τις πλακέτες απένειμαν: ο υφυπουργός οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς στον κ. Αρνόκουρο ενώ στον κ. Καλογερόπουλο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Λούτος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γεν Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Αδαμόπουλος Κων/νος.

Διαβάστηκαν χαιρετισμοί του Μητροπολίτη Τριφυλίας & Ολυμπίας κ. Χρυσόστομου, των βουλευτών Γιάννη Λαμπρόπουλου & Γιώργου Χαραλαμπόπουλου, του αντιπερειφερειάρχη περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας κ. Μαλαπάνη Χρήστου & του πρώην πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημόπουλου Κωνσταντίνου.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας, Τσίγγανος Παναγιώτης, Σαμπαζιώτης Γεώργιος, Φιλντίσης Γιάννης, και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Κατσαργύρης Γιάννης. Επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Αντωνόπουλος Αγγελος ,η πρόεδρος του Ο.Ν.Α του Δήμου Αθηναίων κ. Ψαράκη Παναγιώτα, Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι των Συλλόγων Τριφυλίας και Μεσσηνίας γενικότερα , που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, ο πρώην νομάρχης Δημήτρης Δράκος ο διεθνολόγος κ. Θαλής Μυλωνάς, καθώς και η υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού της «Νέας Πελοποννήσου» για την Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Χρυσομπόλη Διονυσία.
Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κων/νος Κόλλιας, που απήυθηνε χαιρετισμό ,ενώ την ευλόγησε ο συμπατριώτης μας ιερέας κ .Αργυρόπουλος Νίκος.