Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ.
Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ο Υ Μ Ε:
ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ....................


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα του γκάλοπ που διενήργησε γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων για τους Δήμους Καλαμάτας, Τριφυλίας, Μεσσήνης, Πύλου - Νέστορος είναι τα εξής:


ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

*Στο Δήμο Καλαμάτας προηγείται ο υποψήφιος της ΝΔ Παναγιώτης Νίκας του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Μπρεδήμα και όλα θα κριθούν τη δεύτερη Κυριακή.

*Στο Δήμο Τριφυλίας ο επικεφαλής Ανεξάρτητου Συνδυασμού Δημήτρης Σωτηρόπουλος συγκεντρώνει αρκετά υψηλό ποσοσό, με ιδαίτερα σημαντική διαφορά από τον υποψήφιο της ΝΔ Κώστα Κόλλια και εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή.

*Στο Δήμο Μεσσήνης προηγείται ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τζώρτζης, με τους ανθυποψηφίους του Στάθη Αναστασόπουλο (ΝΔ) και Κώστα Σπυρόπουλο (Ανεξάρτητο, προερχόμενο από τη ΝΔ) να δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση. Θα διεξαχθούν εκλογές δεύτερη Κυριακή.


*Στο Δήμο Πύλου - Νέστορος ο υποψήφιος της ΝΔ Δημήτρης Καφαντάρης προηγείται. Δεύτερος (με μικρή διαφορά από τον τρίτο) έρχεται ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Τάσος Τσορώνης και ακολουθεί ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Γιώργος Χρονόπουλος. Θα διεξαχθούν εκλογές δεύτερη Κυριακή.


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ


*Στο Δήμο Καλαμάτας προηγείται με διαφορά ο υποψήφιος της ΝΔ Παναγιώτης Νίκας.

*Στο Δήμο Τριφυλίας προηγείται με διαφορά ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

*Στο Δήμο Μεσσήνης προηγείται ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τζώρτζης.

*Στο Δήμο Πύλου - Νέστορος, τα ποσοστά Καφαντάρη, Τσορώνη, Χρονόπουλου είναι πολύ κοντά, στα όρια του στατιστικού λάθους.