Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού "Τριφυλία Ισόρροπη Ανάπτυξη" και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.



ΦΙΛΙΑΤΡΑ 17/10/2010


Προς το TRIFYLIANEWS
Και τα ΜΜΕ του Ν. Μεσσηνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχετικά με τα αναρτηθέντα στο trifylianews.blogspot «αποτελέσματα» μιας απροσδιορίστου ταυτότητας «δημοσκόπησης» για το Δήμο Τριφυλίας, προς αποφυγή παραπλανητικών εντυπώσεων (και άλλων συνεπειών) παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε και να αναρτήσετε την ταυτότητα της εταιρίας η οποία διεξήγαγε τη «δημοσκόπηση», τον εντολέα που ζήτησε τη διεξαγωγή της, το χρόνο που αυτή πραγματοποιήθηκε καθώς και τα αριθμητικά δεδομένα της έρευνας όπως είναι το μέγεθος και η σύνθεση του δείγματος.



*ΑΠΑΝΤΗΣΗ:


Οφείλουμε να σας συγχαρούμε για τα αντανακλαστικά που επιδείξατε και να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση επικοινωνία.

Λυπούμαστε, αλλά δεν δυνάμεθα να ικανοποιήσουμε την παράκλησή σας για γνωστοποίηση των στοιχείων δημοσκόπησης που αναρτήσαμε στο ιστολόγιό μας, αφού ο εντολέας δεν ήμασταν εμείς. Κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να καρφώνουμε την πηγή μας, που ουδέποτε και για οιονδήποτε λόγο δεν πρόκειται να κάνουμε (όπως έχουμε πράξει για σειρά θεμάτων που έχουμε αναρτήσει) τηρώντας τις αρχές της εχεμύθειας και της εμπιστευτικότητας.

Βεβαιωθείτε πως δεν είχαμε καμία απολύτως πρόθεση για παραπλανητικές ή όποιες άλλες εντυπώσεις.

Άλλωστε δεν είναι ούτε η μόνη, ούτε και η μοναδική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Μεσσηνία για τις εκλογές, είτε φανερή, είτε κρυφή/μυστική, όπως αντίστοιχη πριν την επιλογή υποψηφίου-ων για λογαριασμό κόμματος!

Όσο, δε, για την εγκυρότητα και της αξιοπιστία της, δε μπορούμε να πούμε κάτι άλλο πέραν του «Κυριακή κοντή γιορτή».


Καλόν αγώνα!


Η ομάδα του TRIFYLIANEWS

***Υ.Γ. Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του blog, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, έγινε αναφορά στις εκλογές και σε γκάλοπ για Περιφέρειες και Δήμους, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Τριφυλίας για τον οποίο, όπως μας είπαν, ανέφεραν στοιχεία που συμφωνούν με την ανάρτησή μας. Δε γνωρίζουμε, πάντως, αν είναι σε γνώση τους η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ή κάποια άλλη. Αλλά για να μεταδώσουν αυτή την πληροφορία, από μεγάλο Αθηναϊκό κανάλι, κάτι θα ξέρουν παραπάνω.