Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στους Γαργαλιάνους χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας", γιατρός Δημήτρης Σωτηρόπουλος.


Στους Γαργαλιάνους βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» - υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας, γιατρός Δημήτρης Σωτηρόπουλος με συνεργάτες του – στελέχη του Συνδυασμού του.....................

Παρακολούθησε ευλαβικά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή του πολιούχου των Γαργαλιάνων Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη και συμμετείχε στη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος. Στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους των Γαργαλιάνων στην πλατεία ...της πόλη και επισκέφθηκε το χώρο όπου διεξάγεται το εμπορικό παζάρι.Ο υποψήφιος Δήμαρχος, αφού αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες για τη γιορτινή μέρα, συζήτησε μαζί τους για το Δήμο Τριφυλίας, τα προβλήματα, τις ανάγκες καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης των Γαργαλιάνων και όλης της περιοχής και εξέφρασε την βεβαιότητά του για τη νίκη και τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία! Ακολούθως παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Σκοπευτηρίου Αεροβόλου Όπλου του Σκοπευτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων. Το μεσημέρι, μαζί με τον επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» - υποψήφιο Περιφερειάρχη, γιατρό Πέτρο Τατούλη επισκέφθηκαν τη Μαραθούπολη, όπου συζήτησαν με τον Πρόεδρο του Τ.Σ. και πολίτες για τα προβλήματα, κυρίως, στο αλιευτικό καταφύγιο και τις προοπτικές ανάπτυξης της Μαραθούπολης. Λίγο αργότερα, στα Φιλιατρά, συνοδεύοντας τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, είχαν επαφές και συζητήσεις με πολίτες.


*Από το facebook και την Ομάδα "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας"