Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Εξ οικείων τα βέλη... ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΑΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ


Την έντονη αντίδραση του Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κυπαρισσίας, τέως Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Θεόδωρου Γκρίτζαλη έχει προκαλέσει η προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντί του.
Όπως είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Γκρίτζαλης..........

ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης δεν τον ενημερώνει για κανένα θέμα που άπτεται της θεσμικής του αρμοδιότητας ως Προέδρου του ΟΑΝ, ούτε και του έχει ζητήσει ή προτείνει, έστω, να συμμετέχει σε συζητήσεις και συναντήσεις που γίνονται για θέματα αθλητισμού και νεολαίας.
Μάλιστα ρώτησε τον κ. Σαμπαζιώτη, «αν ο Πρόεδρος του ΟΑΝ παίζει κάποιο θεσμικό ρόλο και αν πρέπει να ενημερώνεται και να συμμετέχει σε συζητήσεις και συναντήσεις για θέματα αθλητισμού και νεολαίας…»
«Μόνο για χαρτιά με καλείται να υπογράφω… Ποτέ δε με έχετε καλέσει να μιλήσουμε και να προγραμματίσουμε κάποια εκδήλωση, κάτι…».
Από την πλευρά του ο κ. Σαμπαζιώτης «επιχείρησε» να απαντήσει ρωτώντας τον κ. Γκρίτζαλη, «αν μιλάει με τη γραμματεία του Οργανισμού…» και πρόσθεσε πως μόνοι σε μία εκδήλωση και μία συνάντηση με το νομάρχη δεν εκλήθη!!!
Ο κ. Γκρίτζαλης επέμεινε λέγοντας πως, «δε θυμάμαι να με έχετε καλέσει ποτέ!» και σημείωσε πως τα μαθαίνει εκ των υστέρων, είτε μόνος του, είτε από τρίτους! «Ποτέ δε με ενημερώνετε! Όλα μόνος σας τα αποφασίζετε και μου στέλνετε να υπογράφω τα χαρτιά!», είπε σε υψηλούς τόνους και τόνισε πως αν θέλουν και τη «βούλα», εννοώντας τη σφραγίδα του ΟΑΝ, ας την πάρουν!...
Τα όσα είπε ο κ. Γκρίτζαλης για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζει, με τη θεσμική του ιδιότητα, ο κ. Σαμπζιώτης, «δείχνουν» τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, που από την αρχή του χρόνου, θυμίζουμε, είχαν επισημάνει και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «αλαζονικές συμπεριφορές και πρακτικές» και για «Δημοτική Αρχή περιχαρακωμένη πίσω από εξωθεσμικούς συμβούλους…»!


Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"