Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009

Να παραιτηθεί, καλεί τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας η ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π...


Μετά τη δικαίωση δύο Νοσηλευτών, που το 2007 έστειλαν υπόμνημα για τις άθλιες συνθήκες στο Χειρουργείο και... διώχθηκαν!!!...

Απόφαση – καταπέλτη και ταυτόχρονα κόλαφο για το Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Φώτη Δρούμπαλη, εξέδωσε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Προστασίας Συνδικαλιστικών Στελεχών του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας.

Το θέμα αφορά τη δίωξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Ι. Καναβού, ο οποίος σε υπόμνημα που συνυπέγραψε με τη Νοσηλεύτρια κ. Δ. Σ. στις 12/11/07, ανέφεραν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου τις συνθήκες που επικρατούσαν, και τους ελλοχεύοντες κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια ασθενών και προσωπικού, στα Χειρουργεία του Νοσοκομείου...

«Κύριε Διοικητά του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, παραιτηθείτε!!!», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. η οποία έχει ως εξής.................«Απόφαση – καταπέλτη και ταυτόχρονα κόλαφο για το Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Φώτη Δρούμπαλη, εξέδωσε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Προστασίας Συνδικαλιστικών Στελεχών του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας.
Το θέμα αφορά τη δίωξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Ι. Καναβού, ο οποίος σε υπόμνημα που συνυπέγραψε με τη Νοσηλεύτρια κ. Δ. Σ. στις 12/11/07, ανέφεραν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου τις συνθήκες που επικρατούσαν, και τους ελλοχεύοντες κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια ασθενών και προσωπικού, στα Χειρουργεία του Νοσοκομείου.
Έκτοτε, η Ομοσπονδία μας ξεκίνησε αγώνα για την αποκατάσταση του Προέδρου της, με αποτέλεσμα την έκδοση της υπ. αριθμ. 35/2009 απόφασης, που δικαιώνει πλήρως τον κ. Καναβό, και αποφαίνεται για τις πράξεις του κ. Δρούμπαλη χαρακτηρίζοντάς τες ¨μη σύννομες και αναγκαίες¨, αλλά ως ¨αποτέλεσμα εμπάθειας, με σκοπό να πλήξουν τη συνδικαλιστική του δράση, και το κύρος του ως Συνδικαλιστή¨…
Η Ομοσπονδία μας αισθάνεται δικαιωμένη από την εν λόγω απόφαση, και περισσότερο γιατί συνέβαλε με τις ενέργειες και τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, στην ολική ανακατασκευή των Χειρουργείων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, που σήμερα είναι σε εξέλιξη.
Απομένει η έμπρακτη αποκατάσταση των Συναδέλφων μας, αλλά και το γεγονός ότι ο κ. Δρούμπαλης θα πρέπει να διευκολύνει τον Πολιτικό του Προϊστάμενο, Υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο, υποβάλλοντας την παραίτησή του».Διαβάστε τί είχαμε γράψει για το θέμα αυτό στις 13 Οκτωβρίου 2008:
http://trifylianews.blogspot.com/2008/10/2_9187.html