Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Επικίνδυνη επιπολαιότητα - Νεαροί "άνοιξαν πύρ" με αεροβόλο όπλο στην Καλαμάτα τραυματίζοντας δύο συνομήλικούς τους...


"Κυνηγούσαμε πουλιά και είπαμε να σημαδέψουμε και κανέναν άνθρωπο", δήλωσαν οι δύο νεαροί, 17 και 18 ετών, οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης "άνοιξαν πυρ" με αεροβόλο όπλο και τραυμάτισαν, ευτυχώς ελαφρά, δύο συνομήλικούς τους στην Καλαμάτα............

Οι δύο νέοι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον 18χρονο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα στην οδό Υπαπαντής.
Στη συνέχεια, οδήγησαν ως την περιοχή της "Τέντας" και πυροβόλησαν τον 15χρονο ποδηλάτη στην ανατολική συνοικία της Καλαμάτας.

Οι δύο τραυματισθέντες υπέβαλλαν καταγγελία στην Αστυνομία και μετέβησαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, αποχώρησαν για τα σπίτια τους.

Χθες το πρωί οικειοθελώς και αυθορμήτως παρουσιάστηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, ομολόγησαν την πράξη τους και παρέδωσαν το αεροβόλο όπλο...

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και χθες το μεσημέρι παρουσιάστηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα στο 3Μελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας.
Η δίκη τους, αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σήμερα.