Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Ξανα-κυκλοφορεί η Μπύρα "Fix"!





Η μπύρα FIX θα παράγεται πλέον στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Ελληνικών Μικροζυθοποιών, που βρίσκονται στην περιοχή Αυλίδα της Ευβοίας.

Το προϊόν αρχικά θα κυκλοφορήσει σε βαρέλι 30lt σε 250-300 επιλεγμένα σημεία της κρύας αγοράς (εστιατόρια & bar), ενώ την Άνοιξη του 2010 θα γίνει το επαναλανσάρισμα της γυάλινης κι αλουμινένιας συσκευασίας............


Και αυτά, μετά την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της "Ολυμπιακής Ζυθοποιίας Α.Ε." από τον κ. Βασίλη Κουρτάκη της ομώνυμης οινοποιίας που προχώρησαν σήμερα η "Ελληνικές Ζυθοποιίες Α.Ε.".

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός κάτοχος των σημάτων της μπύρας FIX. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά σήματα στην ελληνική αγορά δεδομένου ότι η FIX κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1864 από τον Ιωάννη Φιξ.

Τα σήματα της FIX περιήλθαν στην κατοχή της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας Α.Ε. το 1995 από την Εθνική Τράπεζα, ενώ κατοχυρώθηκαν οριστικά στην εταιρία στις αρχές αυτής της δεκαετίας έπειτα από μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες με μέλη της οικογένειας FIX καθώς και διεκδικητές του ονόματος από το εξωτερικό.

Και από σήμερα "πέρασαν" στην "Ελληνικές Ζυθοποιίες Α.Ε.".