Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Συνάντηση του Νομάρχη Δημήτρη Δράκου με τους ελαιοτριβείς


Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρία του νομάρχη Μεσσηνίας, κ. Δημήτρη Δράκου και τη συμμετοχή των αντινομαρχών κ.κ. Στ. Αναστασόπουλου και Αθ. Σαμέλη, των επικεφαλής των παρατάξεων του Ν.Σ., κ.κ. Μαλαπάνη, Πετράκο και Δαμαλά, του προέδρου του Συνδέσμου Ελαιοτριβέων, κ. Κορακάκη, της διευθύντριας Υγείας, κας Σπέντζουρα και της προϊσταμένης του Τμήματος Περιβάλλοντος, κας Παυλέα, καθώς και ελαιοτριβέων.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέταση του αιτήματος των ελαιοτριβέων περί αναστολής για μερικούς μήνες εκτέλεσης της υπ’ αρ. 976/05-03-2008 απόφασης του νομάρχη με θέμα: Τροποποίηση της απόφασης του νομάρχη Μεσσηνίας με αρ. 6486/88 «περί καθορισμού αποδεκτών και όρων διάθεσης λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων στον Νομό Μεσσηνίας».


Στη συνάντηση, αφού κατατέθηκαν οι απόψεις των επικεφαλής των παρατάξεων του Ν.Σ., καθώς και των ελαιοτριβέων ως προς την εφαρμογή ή όχι της απόφασης του νομάρχη, ο νομάρχης είπε ότι, θα ακολουθήσει εξέταση και αξιολόγηση των προτάσεων που κατατέθηκαν με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και ότι, σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.


Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"