Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Τα "ένοχα" μυστικά της Britney Spears!!!



Άκρως αποκαλυπτική είναι η μητέρα της Britney, Lynne Spears, για την κόρη της, στο βιβλίο που γράφει με τίτλο «Through the Storm».
Αποσπάσματα του βιβλίου διέρρευσαν στην βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Lynne εξομολογείται ότι η εφηβεία της πριγκίπισσας της pop star, ήταν «άγρια».
Σε ηλικία 13 ετών, όταν ήδη συμμετείχε στο σόου Mickey Mouse Club, η Britney είχε αρχίσει να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
Αν και στις συνεντεύξεις της η Britney, δήλωνε ότι ήταν παρθένα, η Lynne Spears αποκαλύπτει ότι η κόρη της έκανε πρώτη φορά σεξ στα 14, με έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή του σχολικού πρωταθλήματος, στο σπίτι του.
Η Lynne, μάλιστα, άφηνε την Britney, να «κοιμάται» με τον Justin Timberlake, με τον οποίο είχε σχέση, γιατί, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος της Spears, πίστευε ότι ήταν ερωτευμένη με το νεαρό τραγουδιστή και ότι η σχέση τους θα της έκανε καλό.
Στα 15 της, σύμφωνα με την μαμά Lynne, η Britney δοκίμασε για πρώτη φορά ναρκωτικά, όταν είχε πάει στο Λος Άντζελες να ηχογραφήσει το πρώτο της άλμπουμ. Ένα χρόνο αργότερα η Britney έγινε αντιληπτή να κάνει χρήση κοκαΐνης σε ένα ιδιωτικό τζετ.
Η Lynne παραδέχεται ότι ήταν λάθος της να αφήσει μάνατζερς να ορίζουν την ζωή και την καριέρα της Britney, γιατί την παρουσίαζαν σαν αντικείμενο του σεξ. Η πρόωρη δόξα και η άγρια εφηβεία της, την οδήγησαν στη σημερινή της κατάσταση. Φέτος η νεαρή σταρ, νοσηλεύτηκε δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, έχασε την επιμέλεια των δύο παιδιών της, ενώ πλέον ο πατέρας της έχει οριστεί δικαστικά να λαμβάνει τις αποφάσεις για εκείνη, μέχρι να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της προβλήματα.
Το βιβλίο της Lynne Spears θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το χάσμα ανάμεσα σε αυτήν και την κόρη της.