Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Συνάντηση του Προέδρου του ΤΕΙ Καλαμάτας με τον Υφυπουργό Παιδείας...



Με τον υφυπουργό Παιδείας Σπύρο Ταλιαδούρο συναντήθηκε χθες στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΤΕΙ Καλαμάτας Ανδρέας Κανάκης, στο πλαίσιο της έκτακτης Συνόδου των Προέδρων των ΤΕΙ της χώρας. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν γενικά και αφορούσαν στο σύνολο των προβλημάτων της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ωστόσο τα ειδικά ζητήματα που απασχολούν το ίδρυμα της Καλαμάτας θα τεθούν από τον κ. Κανάκη σε προσωπική συνάντηση που θα έχει με τον υφυπουργό στις 7 Οκτωβρίου.
«Η μέχρι τώρα εκτίμησή μου είναι ότι η υπόσχεση που έχει δοθεί από το υπουργείο για την ίδρυση των δύο νέων τμημάτων της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας θα τηρηθεί» σημείωσε χθες στο «Θάρρος» ο πρόεδρος του ΤΕΙ Καλαμάτας. «Στη σύνοδο δεν είχα την ευκαιρία να συζητήσω το θέμα με τον κ. Ταλιαδούρο, γιατί ήμασταν όλοι οι πρόεδροι των ΤΕΙ και τα θέματα ήταν πολλά. Όμως, ο υφυπουργός έχει προγραμματίσει ξεχωριστές συναντήσεις με τους προέδρους από την ερχόμενη εβδομάδα. Η δική μας είναι στις 7 Οκτωβρίου, οπότε θα του θέσω όλα τα ζητήματα του ΤΕΙ Καλαμάτας».
Όσο για την έκτακτη σύνοδο, έγινε με σκοπό την προετοιμασία των θεμάτων και τη σύσταση επιτροπών για την τακτική σύνοδο, που θα λάβει χώρα στα τέλη Οκτωβρίου.


με πληροφορίες από την Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ