Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Έρχεται η Jennifer Lopez στην Ελλάδα!



Είναι σίγουρο, είναι sudden, είναι exciting!

Ερχεται η Jennifer Lopez στην Ελλάδα για μία super συναυλία το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου! Η συναυλία θα γίνει με αφορμή το promotion των ρούχων JLo και συγκεκριμένα για τις σειρές JLo by Jennifer Lopez και Sweetface, της Spring-Summer Collection 2009.

Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκυριακο αφού η πολυτάλαντη σταρ θα είναι ...very busy με τις εμφανίσεις της στη χώρα μας.

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου θα γίνει η συναυλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με επίσημο χορηγό την Puma και χορηγό επικοινωνίας το MEGA και την IMAKO, ενώ θα ακολουθήσει ένα After Fashion Party στο club Veghera του Lagonissi Grand Resort.

Tην Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου η διεθνής σταρ θα κάνει ένα public appearance στο κατάστημα JLo της Γλυφάδας.

Tα εισιτήρια, των οποίων η προπώληση ξεκίνησε, θα κοστίζουν από 60 έως 150 ευρώ (τα VIP), ενώ θα διατεθούν και 1000 εισιτήρια VVIP ticket στην τιμή των 350 ευρώ, που θα περιλαμβάνουν είσοδο στη συναυλία αλλά και στο πριβέ πάρτυ που θα ακολουθήσει στο club Veghera, στο οποίο θα παραβρεθεί και η Jennifer Lopez.

H συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Act Up, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αγώνα κατά του human trafficking και του Aids.


Διάθεση Εισιτηρίων: JLo Shops, Καταστήματα Metropolis, Village Cinemas, Tickethouse και στα σχετικά websites.


Ηot Info: Σύμφωνα με τους πρώτους ψίθυρους, η JLo θα περάσει εκείνο το Σαββατοκύριακο στο Lagonissi Grand Resort, παρέα με τον αγαπημένο της σύζυγο Marc Anthony!