Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Αρτίκι Τριφυλίας από τη σύλληψη του πρώην Αστυνομικού...

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι...

Τόσο στο χωρίο Αρτίκι, που συνελήφθη ο 63χρονος συνταξιούχος Αστυνομικός για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης, όσο και στο χωριό Κόκλα, όπου διατηρούσε κατοικία, οι συγκάτοικοι και φίλοι του δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Ιδιαίτερα στο Αρτίκι εμβρόντητοι παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου τα Αστυνομικά οχήματα να σπεύδουν, για να πραγματοποιήσουν οι αστυνομικοί τη σύλληψη του συνταξιούχου πρώην συνάδελφού τους!

Ο 63χρονος λόγω και της επαγγελματικής του ιδιότητας δεν είχε δώσει δικαιώματα ότι μπορεί πιθανόν να είχε εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες.

Επίσης, είχε και οικονομική άνεση, λόγω της παχυλής σύνταξης που εισέπραττε από το Σώμα, οπότε, όπως μας ανέφεραν οι κάτοικοι, δεν είχε ανάγκη να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις.

Επίσης, λόγω της καλής εικόνας που είχε δώσει προς τα έξω, σαν υπηρέτης της Τάξης και του Νόμου, έδινε ακόμα έναν λόγο να μην μπορούν οι φίλοι και οι γνωστοί του να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί...

Επιδεινώθηκε η, ήδη, βεβαρυμένη υγεία του...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος συνταξιούχος Αστυνομικός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία και μετά τη σύλληψή του και την κακή του ψυχολογική κατάσταση έχουν δείξει συμπτώματα επιδείνωσης...