Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Συνέδριο για τη διαχείριση κινδύνων διοργανώνει η ICAP...



Tην Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008, η ICAP Group διοργανώνει το 1ο ετήσιο συνέδριο με θέμα τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου (Credit Risk Management).

Σε μια εποχή που το Credit Risk Management έχει έρθει στο προσκήνιο μετά την κατάρρευση των subprime markets, η ICAP Group, η μεγαλύτερη εταιρεία Επιχειρηματικών Πληροφοριών και Συμβούλων, αποφάσισε να θεσμοθετήσει τη διεξαγωγή αυτού του συνεδρίου που θα λαμβάνει χώρα μια φορά το χρόνο.

Κεντρικός ομιλητής φέτος θα είναι ο κ. Mike West, Group Managing Director - EMEA Region, Moody's KMV, του οποίου η ομιλία θα έχει θέμα «Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου σε μία εποχή αναταραχών».
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. West θα μιλήσει για την πιστοληπτική κρίση του εξωτερικού και θα αναφερθεί σε πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η κρίση για την ελληνική οικονομία και τις ελληνικές εταιρίες.
Άλλα θέματα που θα αναπτυχθούν από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς ομιλητές κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συμπεριλαμβάνουν τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου, τις προοπτικές διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου στην Ελλάδα, τους σύγχρονους τρόπους Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, όπως ασφάλειες πιστώσεων, κλπ.

Στόχος είναι, το ετήσιο αυτό συνέδριο να αποτελεί την ευκαιρία για Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθυντές Πιστωτικού Κινδύνου και άλλους επαγγελματίες του χώρου, να συζητούν για σημαντικά θέματα που άπτονται της άμεσης αρμοδιότητάς τους και να ανταλλάσσουν ιδέες και πρακτικές για την μείωση του πιστωτικού κινδύνου των εταιρειών που εκπροσωπούν.