Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΣ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΑΝΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 

ή 

 ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΓΠΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ;;; 

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ....................................
 


 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 

"Στη 10η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας της 18-04-2013 με θέμα το Γ.Π.Σ. Γαργαλιάνων, τέθηκαν προς ψήφιση οι παρακάτω δύο (2) προτάσεις :

1.             Όχι στην ανασύνταξη του Γ.Π.Σ. με βάση της παρατηρήσεις του Υ.ΠΕ.ΧΩ.
2.              Εντολή ανασύνταξης του Γ.Π.Σ. της Β1 φάσης με βάση της παρατηρήσεις του Υ.ΠΕ.ΧΩ. και αυτές που τέθηκαν  κατά τη διαβούλευση με το Υ.ΠΕ.ΧΩ.  Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση.
        Από τις πιο πάνω προτάσεις απορρίφθηκε η πρώτη ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα η δεύτερη"

 Πληροφορηθήκαμε ότι την πρώτη πρόταση έκανε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κόλλιας και την υποστήριζαν πολύ οι κύριοι Ανδρινόπουλος, Αδρακτάς, Κατσούλας, Δηληγιάννης, Αργύρη από τους Γαργαλιάνους. 

 Τη δεύτερη πρόταση συνδιαμόρφωσαν οι απόψεις - προτάσεις των κυρίων Κυριακουλόπουλου, Καλκαβούρα και Αγγελόπουλου από τους Γαργαλιάνους και Σαμπαζιώτη, Τσίγγανου, Σωτηρόπουλου, Μπακούρου, Φίλντιση και Μπασδάνη. 

 Ο κ. Δήμαρχος μέχρι τέλους προσπάθησε να εξηγήσει και να καταλάβουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ότι το ΝΑΙ στο ΓΠΣ με ανασύνταξη με τις προτάσεις του ΥΠΕΧΩ δεν το θέλει η τοπική κοινωνία και επέμεινε να πούνε ΟΧΙ στο ΓΠΣ. 
 Τελικά έμεινε μόνος του, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, αφού και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που έλεγαν ΟΧΙ είπαν στο τέλος ΝΑΙ.