Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΕ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ


Οι Ιμπεριαλιστές δολοφονούν με επικεφαλείς τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Βρετανία, συνολικά το ΝΑΤΟ και με την στήριξη του ΟΗΕ ξεκίνησαν ένα νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο αυτή τη φορά στη Λιβύη.
Οι ανθρωπιστικές κορώνες που ξεστομίζουν για την παρέμβαση στα εσωτερικά της Λιβύης, δε μπορούν να κρύψουν τις φανερές ματιές τους για τα πετρέλαια και τις νέες εστίες κερδοφορίας που δημιουργούνται.
Πρέπει να καταδικαστεί τώρα..........................

η κυβέρνηση, που εμπλέκει τη χώρα μας και συμπράττει στους πολεμικούς σχεδιασμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, εκχωρώντας τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα εδάφη μας. Μάλιστα διαδόθηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρόκειται να παραχωρήσει για χρήση και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας για στάθμευση αεροπλάνων ανεφοδιασμού καυσίμων. Θέλουν να Χρησιμοποιήσουν με ακόμη ένα τρόπο το αεροδρόμιο που από καιρό έχουν μετατρέψει σε εκπαιδευτήριο δολοφόνων των λαών. Το σύνθημα πρέπει να είναι ένα: Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών. Καμιά εμπλοκή της χώρας με στρατιωτικά μέσα και Έλληνες φαντάρους. Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας, να μη δοθεί κανένας ελληνικός χώρος, είτε αφορά τη στεριά, τη θάλασσα ή τον αέρα, στο νέο μακελειό.
H εργατική τάξη της Μεσσηνίας και ολόκληρος ο ελληνικός λαός, να δώσουν τη δική τους απάντηση στους φονιάδες και τους αρχιτρομοκράτες των λαών. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στο λαό της Λιβύης. Οι εργάτες έχουν υποχρέωση να δυναμώσουν την ταξική πάλη, να αναπτύξουν δράση κατά των ιμπεριαλιστών, να ορθώσουν μέτωπο κατά του κεφαλαίου που καταπατά τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα και στηρίζει τα συμφέροντα του με τους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Απαιτούμε:
• Να σταματήσει τώρα η επέμβαση
• Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας
• Να μη χρησιμοποιηθεί το αεροδρόμιο της πόλης μας

Όλοι την Τετάρτη 30/3, στις 18:00 στο Πάρκο του Λιμενικού, στην αυτοκινητοπομπή προς το Αεροδρόμιο της Μεσσήνης που διοργανώνει η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ.