Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Τριφυλίας.


Χθες, μετά την εκλογή Προεδρείου του Δ.Σ. Τριφυλίας, εξελέγησαν και τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αναλυτικά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τριφυλίας που μετέχουν στις Επιτροπές είναι:......................

Οικονομική Επιτροπή (τακτικά Μέλη): Θεόδωρος Δεληγιάννης, Ιωάννης Μερκούρης, Μαρία Πανουσιοπούλου, Ιωάννης Ρούσσης και Σπύρος Χρονόπουλος (από τη Συμπολίτευση) και Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Σωτήρης Μπακούρος και Γεώργιος Γαλάνης (από την Αντιπολίτευση). Αναπληρωματικά μέλη: Ιωάννης Βασιλόπουλος, Καλλίνικος Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Σουρέτης (από τη Συμπολίτευση) και Σταύρος Αντωνόπουλος και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (από την Αντπολίτευση. Πρόεδρος θα οριστεί από το Δήμαρχο ο Γιώργος Σαμπαζιώτης που θα αναλάβει και καθήκοντα Αντιδημάρχου.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (τακτικά Μέλη): Ιωάννης Αδρακτάς, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Ιωάννης Κατσούλας, Δημήτρης Μπασδάνης και Χαράλαμπος Παγάνης (από τη Συμπολίτευση) και Γιάννης Δριμής, Γιώργος Σερέτης και Παναγιώτης Σταματελόπουλος (από την Αντιπολίτευση). Αναπληρωματικά μέλη (από τη Συμπολίτευση): Γιάννης Βασιλόπουλος, Παρασκευή (Βιβή) Παντελάκη, Γιάννης Φιλντίσης (από τη Συμπολίτευση) και Θανάσης Πετρόπουλος και Βασίλης Αθανασόπουλος (από την Αντιπολίτευση). Πρόεδρος θα οριστεί από το Δήμαρχο ο Παναγιώτης Τσίγγανος που θα αναλάβει και καθήκοντα Αντιδημάρχου.