Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Συνδυασμός Σωτηρόπουλου - «Ο Δήμος Τριφυλίας μας ενώνει!»


Ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες η κατάρτιση του ψηφοδελτίου της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας» με υποψήφιο δήμαρχο το γιατρό Δημήτρη Σωτηρόπουλο και σύντομα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, είτε ανά Δημοτική Ενότητα είτε συνολικά.
Σε ό,τι αφορά τις προγραμματικές αρχές, θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού, ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επεξεργαστεί και καταγραφεί, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Παράλληλα.......................

συνεχίζονται οι συσκέψεις του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Σωτηρόπουλου με επιτελείς του συνδυασμού του και οι επαφές με πολίτες, ενώ καταρτίζεται το πρόγραμμα των επίσημων περιοδειών σε πόλεις και χωριά, επισκέψεων και συναντήσεων – συζητήσεων σε υπηρεσίες και με φορείς, συλλόγους.
Για τα τέλη της εβδομάδας, αναμένεται να προγραμματιστούν τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας».
Στο μεταξύ, «Δήμος Τριφυλίας – Δήμος για όλους!» και «Ο Δήμος Τριφυλίας μάς ενώνει!» προκρίνονται να είναι τα βασικά συνθήματα του συνδυασμού, τα οποία δίνουν και το «στίγμα» της ενότητας και της δυναμικής αναπτυξιακής προοπτικής!Ενώθηκε το «παζλ»
Ενώθηκαν τα κομμάτια του «παζλ» της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο. Το έμβλημα του συνδυασμού είναι 3 ενωμένα κομμάτια παζλ. Ένα γαλάζιο με δύο ανθρωπάκια, ένα πράσινο με ένα κλαδί ελιάς και ένα πορτοκαλί με τρία σπιτάκια και τον ήλιο να λάμπει! Σηματοδοτεί την ενότητα, την πολυσυλλεκτικότητα και το κοινό όραμα, με προτεραιότητες τον άνθρωπο, τα τοπικά προϊόντα και το περιβάλλον! Μάλιστα, δημιουργήθηκε και ομάδα στο facebook, της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας»!

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"