Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Στον αέρα τα εγκαίνια του Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας...


Ο λαός μας λέει, "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες!".

Αυτό, φαίνεται, πως το ξέχασε ο, συμπαθής κατά τα άλλα, Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης στην επίσκεψή του (με το συμπατριώτη μας Υπουργό Πολιτισμού, Αντώνη Σαμαρά) πριν λίγες εβδομάδες στο Κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας, όπου, βιαζόταν για τα εγκαίνια και, άρον-άρον, ατάκα κι επιτόπου, τα προσδιόρισε για τις 14 Ιουλίου!

Και............


η 14η Ιουλίου, έγινε 24η και η 24η τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου και οι αρχές Αυγούστου, όχι Σαββατοκύριακο αλλά καθημερινή, λέει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πάει λέγοντας...

Ο Δήμος Κυπαρισσίας θέλει τα εγκαίνια να γίνουν Σαββατοκύριακο για να υπάρχει κόσμος και να μπορούν να επισκεφθούν την πόλη και οι έξω από δω...

Ο Ν.Ο.ΚΥ. και ορθά επισημαίνει ότι, χρειάζεται κάποιος χρόνος για να κληθούν και τα αθλητικά σωματεία από όλη την Πελοπόννησο και όχι μόνο, σημειώνοντας ότι το Κολυμβητήριο είναι αν όχι το μεγαλύτερο, από τα μεγαλύτερα αθλητικά έργα τα τελευταία χρόνια στην Πελοπόννησο!

Πότε θα γίνουν τα εγκαίνια, ακόμη παραμένει άγνωστο!

Το σίγουρο είναι ότι, μετά από αγώνες ετών και τεράστια καθυστέρηση, ολοκληρώνονται οι εργασίες και κάποια στιγμή θα γίνουν τα εγκαίνια.

Έλα μου, όμως, που τους πολιτικούς νοιάζει μόνο ποιος θα κόψει την κορδέλα!...



"ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ" Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"