Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

"Έσβησε" ο γλυκός άγγελος...του Τσάρλυ, η Farrah Fawcett...


Έφυγε" η ηθοποιός Φάρα Φόσετ, διάσημη από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Οι Αγγελοι του Τσάρλι" που έπασχε από καρκίνο του παχέως εντέρου, ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Ο εκπρόσωπος της άτυχης ηθοποιού ανέφερε ότι η 62χρονη Φάρα, σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του 70..........


πέθανε ήρεμα σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες. Δίπλα της, στις τελευταίες στιγμές της βρίσκονταν όλοι οι αγαπημένοι της, συγγενείς, φίλοι και ο σύντροφός της επίσης ηθοποιός Ράιαν Ο Νίλ .
"Ήταν συνέχεια δίπλα της, αυτό ήθελε μόνο", ο σύντροφός της μετέδωσαν τα αμερικανικά μμε. Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ο ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία να νυμφευθεί την αγαπημένη του Φάρα, με την οποία έχει και ένα γιο. Η Φάρα, που εδώ και τρία χρόνια αγωνιζόταν ανεπιτυχώς για την καταπολέμηση του καρκίνου, απάντησε τη Δευτέρα -για πρώτη φορά στις επανειλημμένες εκκλήσεις του 68χρονου συντρόφου της να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου -ότι δέχεται να γίνει γυναίκα του τώρα, λίγο πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Δυστυχώς και για τους δύο ο θάνατος της τους εμπόδισε... Η σχέση τους -πολλές φορές εκρηκτική και θυελλώδης -διήρκεσε 27 χρόνια.



ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ