Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Ο Αβραμόπουλος στην Καλαμάτα: "οι υποδομές Υγείας στη Μεσσηνία καλά κρατούν"... Θα μας στείλει "αντάρτες"!!!...


Το διάβασα στην "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" και δεν πίστευα στα μάτια μου...

Ο τίτλος του ρεπορτάζ της εφημερίδας για τις αναφορές του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Καλαμάτα ότι "οι υποδομές Υγείας στη Μεσσηνία καλά κρατούν", είναι "αποκαλυπτικός" του τί είπε ο άνθρωπος...

"Παρασύρθηκε από το… εορταστικό κλίμα!".............



Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τον νομάρχη Μεσσηνίας, Δημήτρη Δράκο και τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ενώ Εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Απελευθέρωσης της Καλαμάτας στις 23 Μάρτη 1821.

Ο κ. Αβραμόπουλος έφτασε στις 2.30 μετά το μεσημέρι στο Διοικητήριο της Ν.Α.Μ και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του νομάρχη, όπου είχαν την ευκαιρία - υπό την παρουσία και άλλων πολιτικών στελεχών, όπως μεταξύ άλλων της υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σοφία Καλαντζάκου - να μιλήσουν για θέματα στον τομέα της Υγείας και Πρόνοιας για τη Μεσσηνία, ενώ ο κ. Δράκος του παρέδωσε κι ένα πόνημα με σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τον Νομό, μεταξύ αυτών και αυτό του Νοσοκομείου της Καλαμάτας.

Ο υπουργός από την πλευρά του φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, τονίζοντας πως "οι υποδομές Υγείας στη Μεσσηνία καλά κρατούν", ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον ρόλο του ΕΣΥ στη σημερινή κοινωνία - παρά τις ελλείψεις και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει - ειδικότερα όσον αφορά στη στελέχωσή του.


«Έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες για συνεννόηση με γνώμονα τη χάραξη στρατηγικής για την Υγεία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ σε μια... έξαρση αισιοδοξίας για το μέλλον επισήμανε ότι, έπονται πολλά καλά στον τομέα της Υγείας...


***Μου φαίνεται πως με κάτι τέτοιες δηλώσεις που κάνει ο κ. Αβραμόπουλος, θα μας στείλει "αντάρτες"!!!