Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΨΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ!







Ένα μεγάλο πάρτι στη πλατεία Γεωργίου έχει ετοιμάσει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού με πολλά πυροτεχνήματα, μουσική, φως, λέιζερ, χορό και πολλές εκπλήξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σκηνή της πλατείας Γεωργίου θα εμφανιστεί το γνωστό και δημοφιλές συγκρότημα της νεολαίας, οι “Mikro”, οι οποίοι θα ανεβάσουν παίζοντας ηλεκτρονική μουσική, τους ρυθμούς της διασκέδασης στα ύψη.

Oι προετοιμασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Συνεργεία έστησαν τα σκηνικά της πλατείας, ετοίμασαν τα φώτα και τα συστήματα ήχου, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το μεγάλο και τρελό, ξέφρενο, πάρτι, όπου φωτιστικά και ηχητικά εφέ θα κυριαρχήσουν.

Από χθες, ο Τελάλης, άρχισενα μεταφέρει από άκρη σε άκρη τη χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, με το γνωστό περιπαιχτικό τρόπο και έντονη καρναβαλική διάθεση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, απόψε ο Τελάλης θα είναι συνοδευόμενος από τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής, καρναβαλιστές, ποδηλάτες ντυμένοι καρναβαλικά αλλά και σοκολατορίχτες, ενώ θα προπορεύεται η Μπάντα του Δήμου με καρναβαλική αμφίεση, η οποία θα παιανίζει γνωστούς αποκριάτικους σκοπούς και τραγούδια.

Σημείο συνάντησης για την περιοδεία τους έχει οριστεί η πλατεία Γεωργίου και από εκεί, αφού θα περιδιαβούν κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, θα καταλήξουν στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου θα τους υποδεχθεί ο δήμαρχος Πατρέων, Ανδρέας Φούρας.

Οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού διοργανώνονται από την ΔΕΠΑΠ στο πλαίσιο δράσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Πατρέων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τελάλης ξεκίνησε από το πρωί από την Πλατεία Γεωργίου.

Μετά την υποδοχή των καρναβαλιστών από το δήμαρχο Πατρέων, Ανδρέα Φούρα, οι οποίοι θα του παραδώσουν το λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού 2009 που σηματοδοτεί συμβολικά και την έναρξη των εκδηλώσεων, ο Τελάλης θα συνεχίσει τη διαδρομή του, για να επιστρέψει από την οδό Γούναρη στις εγκαταστάσεις του καρναβαλικού συνεργείου στο Πετρωτό.

Η Τελετή έναρξης θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1 στις 9μμ.