Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009

Ξεπερνούν τις 800.000 οι ενδιαφερόμενοι για την καλύτερη δουλειά στο κόσμο!!!...Ξεπερνούν τα 800.000 άτομα από όλο τον κόσμο που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του "φροντιστή" του νησιού Χάμιλτον, στο Μεγάλο Κοραλιογενές Φράγμα της Αυστραλίας, την "καλύτερη δουλειά του κόσμου"!!!...

Όπως ήδη έχουμε γράψει, στα καθήκοντα του φροντιστή περιλαμβάνονται το... τάισμα των σπάνιων ψαριών της περιοχής, η διανομή της αλληλογραφίας του νησιού, η δημιουργία blog, φωτογραφικού ημερολογίου, και υλικού video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί. Απαραίτητα προσόντα για πρόσληψη δεν υπάρχουν.

Η θέση είναι για ένα εξάμηνο και ο μισθός για αυτό το διάστημα θα είναι περίπου 77.000 ευρώ, ενώ, το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει δωρεάν παραμονή στο τροπικό νησί σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα!

Μην ξεχνάτε, έως τις 22 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις...

Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο με αποτέλεσμα χθες να διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας που δέχεται τις αιτήσεις.

Σημειώνουμε πως, μεταξύ των ατόμων που έχουν ήδη στείλει και ένα προσωπικό βίντεο με τα προσόντα τους, είναι ένα χρυσός Ολυμπιονίκης από την Ελβετία και αρκετοί ακόμη αθλητές και πρωταθλητές κολύμβησης και άλλων αθλημάτων καθώς επίσης, γνωστός νεαρός ηθοποιός και μοντέλα διεθνούς φήμης!!!!

Οι περισσότερες αιτήσεις προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού του Κουίνσλαντ, που κάνει την σχετική καμπάνια, θα επιλεγούν 11 άτομα από όλο τον κόσμο από τα οποία θα γίνει η πρόσληψη του φροντιστή του Hamilton Island.

Το νησί βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands, ανοιχτά των ακτών του Κουίνσλαντ.

Για όσους ακόμα το... σκέφτονται, περιττό είναι να πούμε ότι, το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και πεντακάθαρες αμμουδιές...

Σχετικό link:
The Best Job in the World