Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ATHENS TUNING SHOW 2008!... -1-



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το INTERNATIONAL ATHENS TUNING SHOW 2008 που άνοιξε τις πύλες του το απόγευμα της Τετάρτης, 17 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής.


Δεκάδες χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και επίσημοι προσκεκλημένοι, που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα είδαν τα μάτια τους από την πρώτη κιόλας μέρα

με εντυπωσιακό «εναέριο» χορευτικό πρόγραμμα.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο εντυπωσιακές παραστάσεις στη LIVEARENAτου Show, από την ομάδα TeamOrange, τους επαγγελματίες Ιάπωνες οδηγούς του πρωταθλήματος D1 Grand Prix, τον παγκοσμίου φήμης stuntman TerryGrant, την ομάδα Bourny με το φορτηγό που κάνει σούζες και βγάζει φλόγες, καθώς και τον εντυπωσιακό “Γύρο του Θανάτου”, ένα μοναδικό θέαμα με μοτοσικλέτες! Παράλληλα, την εμφάνισή τους έκαναν Έλληνες αγωνιζόμενοι οδηγοί, οι οποίοι το Σαββατοκύριακο αναμετρήθηκαν με τους Ιάπωνες πρωταθλητές σε μια διεθνική «μάχη στο τιμόνι».
Στη φετινή LIVE ARENA, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο SEAT Ibiza, στα χέρια του TerryGrant, καθώς και μια επίδειξη των δυνατοτήτων του VW Golf GTi. Η LIVE ARENA παρουσίασε πολλές καθημερινές παραστάσεις, με την ευγενική χορηγία της TOYOTIRES.
Επιπλέον, το επισκεπτικό κοινό δοκίμασε τις δυνατότητές του στο παιχνίδι GRANTURISMO σε διαγωνισμό που πραγματοποιείται καθημερινά στο περίπτερο της NISSAN, δοκίμασε την τύχη του λαμβάνοντας μέρος στον Μεγάλο διαγωνισμό ECODRIVING με έπαθλο ένα TOYOTAAygo και είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό του SEATIbiza, για να κερδίσει 4 Wii και 1 οθόνη 42’’.
Το Show κάλυψαν περισσότεροι από 50 δημοσιογράφοι από 17 διαφορετικά μέσα μαζικής ενημέρωσης από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ρουμανία, τη Μ.Βρετανία και τη Γαλλία.
Να θυμίσουμε ότι η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, του Δήμου Αθηναίων και του Ο.Ν.Α. To event είναι «PoweredbyEKOKINITRON 100 Speed» - τη νέα βενζίνη που χρησιμοποιούν όλα τα υψηλών απαιτήσεων αυτοκίνητα της διοργάνωσης - ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις πρώτες εκθεσιακές παρουσιάσεις των: NissanGT-R, VWScirocco, AbarthPunto, Abarth 500, AlfaRomeoMito, SeatIbiza και MitsubishiLancerEvolution.

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων περιλάμβανε,
All star shows
Drift masters
Full Boost
Drift battle
Full Boost
ΟΔΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ MITSUBISHI-ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ LANCER EVOLUTION
ΕCO DRIVING
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ by betoto.com
ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ GALFER

ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΠΑΡΤΥ!...



***Περισσότερες πληροφορίες σε επόμενη ανάρτηση...