Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Αυγουστιάτικη πανσέληνος, απόψε!...



Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι… το μαγικό φως του οποίου εμπνέει καλλιτέχνες και συγκινεί άπαντες τους ρομαντικούς! Και απ’ όλες τις βραδιές του χρόνου, αυτή της αυγουστιάτικης πανσέληνου κρατά την πρώτη θέση..

Αν πάντως ψάχνετε το ιδανικό μέρος για να ρομαντζάρετε μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους 70 αρχαιολογικούς χώρους σε ολόκληρη της χώρα, τους οποίους το Υπουργείο Πολιτισμού «ανοίγει» στο κοινό ειδικά για αυτή τη βραδιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Στο φως του φεγγαριού». Αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία στην Πανσέληνο".

Στην Πελοπόννησο: Αρχαία Κόρινθος, Αρχαία Νεμέα, Αρχαία Σικυώνα, κάστρο Παλαμηδίου, Μυκήνες, αρχαιολογικό μουσείο Τρίπολης, Μιστράς, αρχαιολογικός χώρος Ορθίας Αρτέμιδος, αίθριο Αρχαιολογικού Μουσείου Ολυμπίας, Μπενάκειο Μουσείο Καλαμάτας, Νιόκαστρο Πύλου, Κάστρο Χώρας Κυθήρων.

-Αν πάλι δε γουστάρετε την πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα, αράξτε την σε κάποια παραλία και περάστε καλά, για πάρτη σας και την ή τον σύντροφό σας, τους δικούς σας ανθρώπους που θέλετε να είστε μαζί αυτό το βράδυ κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι!...