Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΤΟ 0,3 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ!!!



Στο 0,3, που κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους, είναι η διαφορά μεταξύ Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με γκάλοπ της metron analysis για τον ΑΝΤ1!!!

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Ευαγγελάτο, είναι αποκαλυπτικά για την σημερινή πραγματικότητα και αποτελούν κόλαφο όχι μόνο για τη Ν.Δ αλλά για πρώτη φορά από το 2004 και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που, πλέον φαίνεται, πως έχασε το πλεονέκτημα που είχε στην κοινή γνώμη ενώ ακόμη και μέσα στη Ν.Δ 1 στους 3 διαφωνούν με τις πολιτικές επιλογές του...


Ένα ενδιαφέρον εύρημα της δημοσκόπησης είναι ότι η ψαλίδα που έκλεισε με το ΠΑΣΟΚ (πάνω από 2 μονάδες) δεν προέρχεται από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά από μετακίνηση ψηφοφόρων της Ν.Δ


Επίσης και σε αυτή τη δημοσκόπηση εμφανίζεται να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στην Βουλή και 6ο κόμμα, οι Οικολόγοι Πράσινοι!


Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσκόπηση έγινε μετά την παρουσία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και την ομιλία του καθώς και τη Συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Κυριακή.


Τα αποτελέσματα


Στην Πρόθεση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων είναι: 27,9% Ν.Δ., 27,6% ΠΑΣΟΚ, 11,5% ΣΥΡΙΖΑ, 7,3% ΚΚΕ, 4,4% ΛΑΟΣ, 3% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, 2 στους 3 έχουν αρνητική άποψη για την παρουσία Καραμανλή στην Συνέντευξη Τύπου.


Στο ερώτημα πώς κρίνουν οι πολίτες την κάλυψη που παρείχε ο Καραμανλής στον Βουλγαράκη το 26% λέει ότι έκανε το σωστό και το 62% ότι έκανε λάθος.

Για τον Ρουσόπουλο, το 56% λέει ότι έκανε λάθος.

Για τα οικονομικά μέτρα, τα χαρακτηρίζουν, συνολικά το 66% ομολογία αποτυχίας και άδικα και συνολικά μόλις το 29% δίκαια και αναγκαία...