Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Φιλιατρά. Την Τρίτη ρητή δικάσιμος για απάτη κατ’ εξακολούθηση της 47χρονης


Την Τρίτη 22 Μαρτίου ορίστηκε ρητή δικάσιμος για απάτη κατ’ εξακολούθηση της 47χρονης η οποία την Παρασκευή συνελήφθη στα Φιλιατρά. Θυμίζουμε πως η κατηγορούμενη διώκεται για απάτη κατ’ εξακολούθηση μετά από καταγγελίες επαγγελματιών, επειδή, σύμφωνα με αυτές, ισχυριζόταν πως θα........................

διαφήμιζε τις επιχειρήσεις τους, εισέπραττε προκαταβολές, αλλά διαφημίσεις δεν είδαν. Χθες, στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας, η 47χρονη κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αφού προηγουμένως το δικαστήριο απέρριψε αίτημά της για αναβολή επειδή δεν μπορούσε να παραστεί ο συνήγορος υπεράσπισης.
Στην ακροαματική διαδικασία κλήθηκαν και κατέθεσαν μάρτυρες που κατήγγειλαν την 47χρονη. Ωστόσο, δύο από τους μάρτυρες απουσίαζαν και το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία, ώστε να παραστούν και οι συγκεκριμένοι. Έτσι, «το δικαστήριο ανέβαλε κατ’ άρθρο 423 παρ. 2 ΚΠΔ όπως κληθούν και προσέλθουν οι μάρτυρες Τσιώρη Ευγενία και Νάνου Γεωργία» και όρισε ρητή δικάσιμο την Τρίτη 22 Μαρτίου. Από την Αστυνομία συνεχίζεται η προανάκριση της υπόθεσης, ενώ με τα στοιχεία που υπάρχουν φέρονται να έχουν πέσει θύματά της δεκάδες επαγγελματίες από ολόκληρη τη Μεσσηνία αλλά και την Αθήνα. Η, δε, δράση της φέρεται να αρχίζει από τις αρχές του 2010.
Για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση οι Αστυνομικές Αρχές έχουν συνεργασία με το ΣΔΟΕ και άλλες υπηρεσίες. Από την πλευρά της, πάντως, η κατηγορούμενη αρνείται την απάτη. Επειδή καθημερινά φέρονται να προκύπτουν καινούργια στοιχεία, καλούνται οι επαγγελματίες που καθ’ οιονδήποτε τρόπο γνωρίζουν κάτι σχετικό με την υπόθεση ή, ενδεχομένως, έχουν πέσει θύματα της δράσης της 47χρονης, να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, στα τηλέφωνα 2761032563 και 2761032312 ή στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα των περιοχών τους.


tharrosnews.gr