Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Λάδι από τη Μεσσηνία προτιμά ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου!


Καλαματιανό ελαιόλαδο, κλιματικά ουδέτερο, εμφιαλωμένο, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, προσέφερε ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου σε διεθνείς προσωπικότητες με την ευκαιρία του νέου έτους.

«Όλα ξεκίνησαν τον...................

περασμένο Δεκέμβριο όταν οι άνθρωποι της Ένωσης πήραν την πρωτοβουλία να στείλουν ένα καλάθι με τα προϊόντα τους στον πρωθυπουργό. Μεταξύ των άλλων, στο καλάθι υπήρχε και το πρώτο συνεταιριστικό κλιματικά ουδέτερο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας», σύμφωνα με το «Έθνος».

Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε με την πρωτοβουλία αυτή και μέσω του γραφείου του ζητήθηκε από την Ένωση να σταλούν αρκετές φιάλες ελαιόλαδου για να προσφερθούν ως δώρα σε προσωπικότητες του εξωτερικού.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός σε επιστολή του προς την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας σημειώνει: «Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και για τη συνδρομή σας σε μια προσπάθεια ανάδειξης προϊόντων ταυτότητας και υψηλής ποιότητας της πατρίδας μας».
Να σημειώσουμε ότι το ελαιόλαδο που προσεφέρθη από τον Έλληνα πρωθυπουργό συνοδεύεται από ένα μικρό μήνυμα που περιγράφει τις ιδιότητες του προϊόντος.