Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη καταζητούμενος 20χρονος… καουμπόης


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε χθες το πρωί ένας νεαρός τσιγγάνος με το παρατσούκλι "Κα(ου)μπόης", που εδώ και καιρό αποτελούσε τον εφιάλτη των διωκτικών αρχών της Μεσσηνίας, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε πλήθος κλοπών και άλλων παραβατικών πράξεων.
Τον 20χρονο τσιγγάνο τον καταζητούσαν εδώ και καιρό σχεδόν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της Μεσσηνίας. Η σύλληψή του έγινε.....................

χθες το πρωί στην Μπιρμπίτα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας που είχαν αναλάβει την υπόθεση το τελευταίο διάστημα - καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την πρόσφατη δράση του στην Καλαμάτα, όπου είχε ασκήσει βία σε βάρος του ζευγαριού που τον βρήκε στο σπίτι του... την ώρα της κλοπής. Κατά το παρελθόν το όνομά του έχει απασχολήσει πάμπολλες φορές την Αστυνομία, η οποία τον εμπλέκει μεταξύ άλλων σε πλήθος κλοπών, σε πολλές περιοχές του νομού.
Το τελευταίο διάστημα η Ασφάλεια βρισκόταν αρκετά κοντά στον... δραστήριο τσιγγάνο, ο οποίος διαρκώς άλλαζε τόπο διαμονής. Προχθές εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του εγκαταλελειμμένο σε ένα χωράφι στην Πιλαλίστρα, και οι αστυνομικοί το μετέφεραν με γερανό στην Αστυνομική Διεύθυνση. Οπως ήταν φυσικό, ο 20χρονος δεν παρουσιάστηκε για να το αναζητήσει. Χθες το πρωί όμως, οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπιτάκι στο οποίο κοιμόταν στην Μπιρμπίτα, σε ξεχωριστό κατάλυμα από την οικογένειά του, και τον συνέλαβαν.


eleftheriaonline.gr - Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011