Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυτιλίας στο Ζάππειο!



Η έγκριτη βρετανική οικονομική εφημερίδα Financial Times και η Action Global Communications Hellas διοργανώνουν το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυτιλίας την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008 στο Ζάππειο Μέγαρο.
Είναι η πρώτη φορά που οι Financial Times διοργανώνουν συνέδριο στην Ελλάδα και η επιλογή του θέματος «Charting the Course of World Shipping, Trade & Finance» αποτίει φόρο τιμής στην ελληνική ναυτιλία και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή σημαντικών ανακατατάξεων.
O κ. Σπύρος Πολέμης, πρόεδρος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (International Chamber of Shipping/ICS) και της Διεθνούς Ναυτιλιακής Ομοσπονδίας (International Shipping Federation/ISF), θα ανοίξει το συνέδριο.
Ανάμεσα στους ομιλητές είναι και ο κ. Νικόλαος Φιστές, πρόεδρος της GrandUnion, της Newfront Shipping SA, της Newlead Ναυτιλιακή Α.Ε. και πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού Δεξαμενοπλοίων (Intertanko), ο οποίος θα τοποθετηθεί στις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και στο θαλάσσιο εμπόριο.
Η επιμέρους θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες: Developments in the World Economy and Sea Trade, Strategies for success in the Dry markets, Strategies for success in the Wet markets και Ship Financing: Risks and Profits.

Το συνέδριο γίνεται με την υποστήριξη του ICS, της ISF καθώς και του BIMCO. Platinum χορηγοί είναι ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και ο CITY 99.5 και Silver χορηγοί η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και η GRAND UNION .


Για περισσότερες πληροφορίες,

http://www.ftconferences.com/shippingcongress/home.asp