Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας...




* Στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο Τιτάνια έκτακτο συνέδριο της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας με θέμα τις εξελίξεις στην Ολυμπιακή.
* Στις 10:30 π.μ. στην πλατεία Κοτζιά ομιλία του αντιδημάρχου περιβάλλοντος και καθαριότητας του δήμου Αθηναίων Γιώργου Δημόπουλου για την οικολογική οδήγηση.
* Στις 11 π.μ. συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής για θέματα του υπουργείου Μεταφορών και της Ολυμπιακής.
* Στις 11 π.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τους νέους πρέσβεις της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράν, της Ολλανδίας και της Ισπανίας, οι οποίοι θα επιδώσουν τα διαπιστευτήριά τους. Στη 1 μ.μ. ο κ. Παπούλιας θα δεχθεί τον πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα.
* Στις 12 το μεσημέρι στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, της προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Σχεδιαστών Μόδας, Δάφνης Βαλέντε και εκπροσώπου της Vodafone για την παρουσίαση της 8ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας-Καλοκαίρι 2009 Vodafone Athens Collections.
* Στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης συναντάται με εκπροσώπους φορέων του κινηματογράφου, εν όψει της σύνταξης νομοσχεδίου για τον ελληνικό κινηματογράφο.
* Στις 12 το μεσημέρι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης θα παρουσιάσει στη Βουλή την πρόταση νόμου για την κατάργηση των φοροαπαλλαγών της Εκκλησίας.
* Στη 1 μ.μ. συνέντευξη Τύπου στα νέα γραφεία της ΕΙΝΑΠ των νοσοκομειακών γιατρών που απεργούν έως την Παρασκευή.
* Στις 5:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Αιολίς» ημερίδα με θέμα την ισότητα ευκαιριών μεταξύ ανδρών και γυναικών στον εργασιακό χώρο.
* Στις 8 μ.μ. στη Ρωμαϊκή Αγορά παρουσία του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρη Αβραμόπουλου, παρουσίαση της εθνικής αντικαρκινικής εκστρατείας με τίτλο: «Η ζωή νικά τον καρκίνο». Θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Φωτεινή Δάρα και Γεράσιμος Ανδρεάτος.
* Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Κοτζιά συναυλία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων.
* Στις 8 μ.μ. στην Τεχνόπολη παρουσίαση της τριλογίας: «Στέλιος Καζαντζίδης, τα χνάρια ενός μύθου».
* Στις 9 μ.μ. στο Αττικό Αλσος στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ παρουσιάζεται η παράσταση Μήδεια του Ευριπίδη από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε σκηνοθεσία Ανατόλι Βασίλιεφ.
* Σήμερα διεθνές συνέδριο με θέμα: «Ο ρόλος των λιμένων ως κόμβων επικοινωνίας μεταξύ χερσαίων και θαλασσίων μεταφορών», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στον ΟΛΠ. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει ο υπουργός Ναυτιλίας, Αναστάσης Παπαληγούρας.