Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Προπονητικό Camp από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Ανάπτυξης Pablo Cabral Salles στην Κυπαρισσία!




Το Σαββατοκύριακο στην παραλία της Κυπαρισσίας διεξήχθη και Προπονητικό Camp για αθλητές ηλικίας 9 έως 16 ετών, στα πλαίσια του Τελικού Εφήβων-Νεανίδων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος FREDDOCCINO Juniors 2008.


Σε αυτό συμμετείχαν 21 αθλητές και αθλήτριες της περιοχής και διδάχθηκαν τα μυστικά του αθλήματος από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Ανάπτυξης Pablo Cabral Salles.


Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης Pablo Cabral Salles δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και από το Camp αλλά και από τους αγώνες που διεξήχθησαν τους οποίους και παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σημείωσε πως έγιναν πολύ δυνατά σετ και πως οι ομάδες έπαιξαν με πάθος για την νίκη κάτι άλλωστε που φαίνεται και από τα πολλά τάι-μπρεικ. Σημείωσε επίσης την καλή διοργάνωση και τόνισε με έμφαση πως του άρεσε πολύ η όλη ατμόσφαιρα, με την παραλία, τη θάλασσα και τα καφέ και κλάμπ δίπλα!!! Όπως μας είπε, μάλιστα, θα επισκεφθεί ξανά την Κυπαρισσία που του άφησε άριστες εντυπώσεις και τόνισε πως όλοι πρέπει να στηρίξουν το άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα…



*** Στη φωτό, ο Ομοσπονδιακός Προπονητή Ανάπτυξης Pablo Cabral Salles με την Γυμνάστρια και ¨ψυχή¨ του Ο.Α.Ν Κυπαρισσίας Τασία (Σούλα) Χριστοπούλου.