Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Κισκήρας – Κοτζαμπάσης και Μαγκανάρη – Μεθενίτη οι πρωταθλητές Εφήβων-Νεανίδων για το 2008!



Δυνατές συγκινήσεις και εκπλήξεις επεφύλασσε ο Τελικός Εφήβων-Νεανίδων BEACH VOLLEY στην παραλία της Κυπαρισσίας.

Οι ομάδες των Αντώνη Κισκήρα από τη Στούπα Μεσσηνίας και Κωνσταντίνου Κοτζαμπάση από την Αθήνα και των Μαρικρίστα Μαγκανάρη και Πηγιάννα Μεθενίτη από την Αθήνα κατέκτησαν τους τίτλους στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων για το 2008 που ολοκληρώθηκαν στην παραλία Κυπαρισσίας, παρουσία 700 και πλέον θεατών.



Στους τελικούς οι Κισκήρας/Κοτζαμπάσης επικράτησαν στο τάι-μπρεικ των Κογκαλίδη/Κοκκινάκη από τον Πειραιά (21-11, 15-21, 15-12) ενώ οι Μαγκανάρη / Μεθενίτη από την Αθήνα επικράτησαν των Αγγελοπούλου / Χριστοδούλου από Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης με 2-0 σετ (21-12, 21-18).



Τις απονομές στις νικήτριες ομάδες έκαναν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουσελάς, ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Μεσσηνίας Παναγιώτης Τσιμόγιαννης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Νίκος Μακρής, ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας θεόδωρος Γκρίτζαλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κυπαρισσίας Παναγιώτης Τσίγγανος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Σωτήρης Πανόπουλος και ο Πρωταθλητής Παύλος Μπελιγράτης.