Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

2 πτήσεις την ημέρα για Αθήνα με Aegean!


Από τις 20 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα καθημερινά δρομολόγια της Aegean από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας για Αθήνα, σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσεων για τη θερινή περίοδο που δημοσιοποιήθηκε από τον Κρατικό Αερολιμένα.
Σε αυτό...............

δεν αναφέρονται οι πτήσεις της επιδοτούμενης γραμμής Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, διότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχετικός διαγωνισμός, αν και είναι ήδη γνωστό ότι θα είναι 3 φορές την εβδομάδα.
Οι πτήσεις της γραμμής Ηράκλειο – Καλαμάτα – Ηράκλειο δεν έχουν προσδιορισθεί, διότι η εταιρεία περιμένει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τη γραμμή της Θεσσαλονίκης.
Νέοι προορισμοί για το εξωτερικό είναι αυτοί από και προς τη Γερμανία και συγκεκριμένα οι πτήσεις για Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ανόβερο και Νυρεμβέργη
Για Αθήνα, καθημερινά θα εκτελείται μια πτήση στις 11.05 το πρωί (μόνο το Σάββατο η ώρα αναχώρησης θα είναι 10.20), θα επιστρέφει στις 15.50 και στις 16.15 θα αναχωρεί πάλι για Αθήνα.
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες πτήσεις τη θερινή περίοδο, αυτές θα είναι από την Ολλανδία, την Τσεχία, την Αγγλία και τη Νορβηγία.

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ"