Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Περιοδεία με το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ ενόψει ευρωεκλογών πραγματοποίησε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Νάντια Γιαννακοπούλου.


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Περιοδεία με το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ ενόψει ευρωεκλογών πραγματοποίησε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Νάντια Γιαννακοπούλου..............


Την Πέμπτη παραβρέθηκε σε συναντήσεις με πολίτες και φίλους του ΠΑΣΟΚ στο Χατζή, στο Βλαχόπουλο και στα Χιλιοχώρια, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Οι ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου αποτελούν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους πολίτες να στείλουν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Να πουν ως εδώ, με την αντιλαϊκή οικονομική πολιτική, ως εδώ με την εξυπηρέτηση των ημετέρων, ως εδώ με τα σκάνδαλα.

Οι επερχόμενες ευρωεκλογές αποτελούν ορόσημο για την αλλαγή πορείας που τόσο ανάγκη έχει η πατρίδα μας. Στις 7 Ιουνίου ψηφίζουμε για την Ευρώπη και αποφαζίσουμε για την Ελλάδα».

Την Παρασκευή το πρωί η Νάντια Γιαννακοπούλου πραγματοποίησε επίσκεψη στην αγορά της Καλαμάτας, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας ήταν παρούσα στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης στη Μεσσήνη.
Στη «γιορτή καρπουζιού» στα Φιλιατρά το απόγευμα του Σαββάτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και να αναπτύξει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα ζέοντα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες. Το απόγευμα επισκέφτηκε την Κυπαρίσσια ενώ το πρωί της Κυριακής παραβρέθηκε στη γιορτή του Αγ. Αθανασίου στη Χριστιανούπολη.