Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Αποκριάτικες εκδηλώσεις από τον Δήμο Φιλιατρών


Mε πυρετώδεις ρυθμούς ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον Δήμο Φιλιατρών τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος οι διοργανωτές υπόσχονται ένα αξέχαστο ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Φιλιατρών απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για το προσεχές Σαββατοκύριακο............


Η πόλη των Φιλιατρών έχει ήδη φορέσει τα αποκριάτικά της. Τα οργανωμένα τμήματα που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση του καρνάβαλου ετοιμάζουν με μυστικότητα την παρουσίαση των θεμάτων τους και ολοκληρώνουν τα άρματά τους. Στην πλατεία των Φιλιατρών, Σάββατο και Κυριακή, θα υπάρχει μεγάλος παιδότοπος για τους μικρούς Φιλιατρινούς και τους επισκέπτες τους. Κλόουν, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2009 θα χορέψουν, θα παίξουν, θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους που θα βρεθούν στην πλατεία των Φιλιατρών. Η παρέλαση του καρνάβαλου θα γίνει την Κυριακή στις 4.00 μετά το μεσημέρι. Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσουν χοροί και τραγούδια, μικρά δρώμενα και κληρώσεις δώρων για τους συμμετέχοντες. Τέλος, θα γίνουν απονομές βραβείων. Ο Δήμος Φιλιατρών, οι Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι, τα Σχολεία και οι επαγγελματίες της πόλης καλούν όλους τους συμπατριώτες μας, μικρούς και μεγάλους να πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις και να έχουν ενεργό συμμετοχή μεταμφιεσμένοι, όπως αυτοί επιθυμούν στη μεγάλη παρέλαση.



Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" - kalnews.gr