Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Έκανε 800χλμ για την Emma που γνώρισε στο Facebook αλλά "έκατσε στον άξονα" γιατι ήταν φάρσα!!! Τον χώρισε και η γυναίκα του... Πολύ μεγάλη ήττα!!!



Μετά από ταξίδι 9 ωρών από το σπίτι του στο Νότιο Yorkshire στη Βόρειο Σκωτία, ο 39χρονος Stuart ήταν έτοιμος για ένα μοναδικό σεξουαλικό Σαββατοκύριακο με την Emma που είχε γνωρίσει μέσω ίντερνετ και επικοινωνούσαν καιρό μέσω Facebook!!!

Μάλιστα, οδήγησε 800 χιλιόμετρα για να συναντήση την... εκρηκτική Emma!!!...

Πού να ξερε ο καψερός.................



Όπως διαβάσαμε στο e-go.gr,

"Οδήγησε 800 χιλιόμετρα ο Stuart Slann για να συναντήσει τη γυναίκα που είχε γνωρίσει μέσω Facebook όμως όταν έφτασε εκεί κατάλαβε ότι πρόκειται για φάρσα.

Τη φάρσα του είχαν στήσει δύο γνωστοί του που είχε γνωρίσει πριν από λίγους μήνες στις διακοπές του και είχε τσακωθεί μαζί του για τις ομάδες.

Μετά από ταξίδι 9 ωρών από το σπίτι του στο Νότιο Yorkshire στη Βόρειο Σκωτία, ο 39χρονος Stuart ήταν έτοιμος για ένα μοναδικό σεξουαλικό Σαββατοκύριακο με την Emma που είχε γνωρίσει μέσω ίντερνετ και επικοινωνούσαν τόσο καιρό μέσω Facebook.

Όταν έφτασε στην περιοχή όπου του είχε πει η γυναίκα ότι έμενε αντίκρισε μια έρημη φάρμα. Λίγα λεπτά αργότερα η Emma του έγραψε ένα μήνυμα στο κινητό όπου του έλεγε ότι ήταν ακόμα στη δουλειά και έπρεπε να την περιμένει.

Ο άντρας περίμενε για περίπου 3 ώρες και καθώς νύχτωνε αποφάσισε να της τηλεφωνήσει. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον αριθμό που του είχε στείλει το SMS για να ακούσει μια αντρική φωνή να του λέει «Γεια σου Stuart, μας θυμάσαι; Είμαστε εμείς που σε είχαμε πετάξει στην πισίνα στο ξενοδοχείο. Οι άντρες από τη Liverpool. Στη φέραμε!».

Οι δύο άντρες από τη Liverpool είχαν τσακωθεί με τον Stuart που είναι από το Manchester για το ποδόσφαιρο και τον είχαν πετάξει μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου ενώ του είχαν σπάσει και τον αγκώνα.

Ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί και όταν γύρισαν στην πόλη τους δημιούργησαν έναν λογαριασμό στο Facebook με ψεύτικα στοιχεία και του έστησαν τη φάρσα.

Σαν να μην έφτανε η φάρσα οι δύο άντρες είχαν στην κατοχή τους και γυμνές φωτογραφίες του Stuart που είχε στείλει στη δήθεν γυναίκα του Facebook.

Τέλος, η 34χρονη Louise, γυναίκα στη ζωή του Stuart και μητέρα του παιδιού του, τον χώρισε όταν έμαθε για τη σχέση του με τη γυναίκα στο Facebook".



***Δεν φτάνει που έκατσε στον άξονα, τον χώρισε και η γυναίκα του... Μιλάμε για πολύ μεγάλη ήττα!!!!

Γι αυτό, προσοχή, στο Facebook, μην την πατήσουμε κι εμείς...