Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας...






* Στις 10 π.μ., ολομέλεια της βουλής των εφήβων παρουσία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, των αρχηγών των κομμάτων και μελών της κυβέρνησης.
* Στις 10 π.μ., Athens Digital Week που διοργανώνεται από τον δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με την Τεχνόπολη, τον Αθήνα 984, τον Πολιτισμικό Οργανισμό, την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, την Επιχείρηση Μηχανογράφησης δήμου Αθηναίων και τα Μουσικά Σύνολα του δήμου, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 19 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη με είσοδο ελεύθερη.
* Στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Σύλλογο Βιοκαλλιεργητών στα γραφεία του κόμματος.
* Στις 6 μ.μ. το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής πραγματοποιεί εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 4ης Νοεμβρίου.



* Σήμερα η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκεται στο Λουξεμβούργο προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του συμβουλίου γενικών υποθέσεων και εξωτερικών σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/13/1576116.htm