Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Το sex symbol έβγαλε δίσκο!...



Διαθέτει εκρηκτικό ντεκολτέ, που συνδυάζεται υπέροχα με πηγαίο υποκριτικό της ταλέντο.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, η νεαρή, χυμώδης ηθοποιός, μούσα του Γούντι Άλεν αποφάσισε να μπει δυναμικά και στο χώρο του τραγουδιού παρουσιάζοντας το ντεμπούτο άλμπουμ της.
Εχει ύψος 1,63 μ. και γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1984 στη Νέα Υόρκη.
Οι γονείς της έχουν χωρίσει και έτσι μοιράζει τη ζωή και τον ελεύθερο χρόνο της, όπως λέει, με επισκέψεις που κάνει στις πόλεις όπου ζουν.
Η εξέλιξή της είναι θεαματική και οι μετοχές της ιδιαίτερα ανεβασμένες στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.
Θεωρείται ως η «πιο σέξι γυναίκα» του κινηματογράφου, παρ όλα αυτά διαθέτει μυαλό και κότσια να υποστηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Μπάρακ Ομπάμα για την Προεδρία των ΗΠΑ. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στις προεδρικές εκλογές του 2004, υποστηρίζοντας τον Τζον Κέρι.
Μπορεί το χρώμα των μαλλιών της να αλλάζει τακτικά, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Η κυρία που ξέρει να συνδυάζει κάθε εμφάνισή της με ντύσιμο που τονίζει τις καμπύλες της και πατώντας πια πάνω στα 24 χρόνια της, είναι αναμφισβήτητα το πιο καυτό όνομα στο χώρο της διεθνούς showbiz. Κάτι που εξαργυρώνει σε φήμη και χρήμα. Το 2007 βάσει των στοιχείων του περιοδικού «Forbes» είχε ετήσια έσοδα πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια.
Με ένα σκουλαρίκι που φοράει συνήθως στο αριστερό της αφτί και με κατακόκκινα χείλη περιφέρει την πληθωρική παρουσία της δημιουργώντας προβλήματα στον ανδρικό πληθυσμό.
Μία από τις συνήθειές της είναι να μη φοράει τίποτα περιττό πάνω της, όπως για παράδειγμα ενοχλητικά σουτιέν.


Αγαπημένο θέμα των πρωτοσέλιδων της πατρίδας της είχε αποτελέσει πρόσφατα το ζήτημα αντιπαράθεσης σχετικά με το εάν έχει κάνει επέμβαση στη μύτη της. Το γεγονός ότι είχε εξαφανιστεί για κάποιες μέρες έδωσε αφορμή για εύκολα συμπεράσματα, μέχρι τη στιγμή που βγήκε και διέψευσε τα πάντα.


Το πρώτο άλμπουμ


Η διάσημη ηθοποιός, που έχει ήδη κλέψει τις καρδιές όλων των αρσενικών του πλανήτη αλλά και τις εντυπώσεις των κριτικών, φίλων του κινηματογράφου έβαλε στόχο της να ενθουσιάσει και το μουσικόφιλο κοινό.
Με το πρώτο άλμπουμ της που έχει τίτλο «Αnywhere Ι Lay My Ηead» και περιλαμβάνει 11 κομμάτια ήδη ξαφνιάζει πολύ κόσμο. Δεν έχει καμία σχέση με εύπεπτη ποπ και δεν περπατάει πάνω σε εύκολα μονοπάτια. Αντίθετα, μάλιστα, με ό,τι θα περίμεναν πολλοί, ερμηνεύει δέκα διασκευές σε τραγούδια του Tom Waits κι ένα που είναι γραμμένο για εκείνη και έχει τίτλο «Song For Jo». Το πρώτο τραγούδι της που έχει ξεχωρίσει είναι το «Falling Down» και μοιάζει με περίεργο κράμα υποκριτικής ερμηνείας και ηλεκτρικού ήχου, που ίσως και να θυμίσει σε πολλούς κάτι από Sinead OConnor. Ο David Bowie, που επίσης συμμετέχει στο cd της, λέει ότι η συνεισφορά του περιορίζεται απλώς σε μερικά επιφωνήματα του στυλ «oo» και «ah», τα οποία ακούγονται σε δύο κομμάτια.


Το φιλί με την Πενέλοπε Κρουζ


Μούσα του Γούντι Άλεν και θαυμάστριά του, όπως ομολογεί, πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του που έχει τίτλο «Vicky Cristina Βarcelona».
Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν χαρακτηρίζεται από την παρουσία της Σκάρλετ Γιόχανσον και του ζεύγους Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέ Μπαρδέμ.
Ο σκηνοθέτης που θεωρεί την ταινία του κάτι σαν «ένα ερωτικό γράμμα στη Βαρκελώνη» ποντάρει πολλά στους πρωταγωνιστές της.
Στο πλαίσιο της προώθησης του φιλμ, πάντως, η κυρία απογοήτευσε ελαφρώς τους άντρες θαυμαστές της με ένα παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τη συμπρωταγωνίστριά της Πενέλοπε Κρουζ.
Οι δύο εντυπωσιακές κυρίες της μεγάλης οθόνης, βάσει σεναρίου, έπρεπε να κολλήσουν η μία στα χείλη της άλλης. Το αποτέλεσμα ήδη έχει δώσει πόντους στην ταινία «Vicky Cristina Βarcelona», ενώ η ξανθιά ηθοποιός αποκάλυψε ότι το γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής αποτελεί ένα από τα πιο καυτά πράγματα που έχει κάνει στη ζωή και στην καριέρα της μέχρι σήμερα «Όταν έχεις καρφωμένα πάνω σου πάνω από 60 ζευγάρια μάτια, που έτρωγαν σάντουιτς με σαλάμι, το φιλί αυτό ήταν τουλάχιστον το πιο sexy πράγμα που μπορείς να φανταστείς».


Σχεδιάζει να παντρευτεί


«Δεν συναντάς εύκολα το κατάλληλο πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή, γι αυτό είναι σημαντικό να ξέρεις τι ζητάς ακριβώς από την τύχη και τη ζωή σου», υποστηρίζει η Γιόχανσον, που έχει σχέση με τον Ράιαν Ρέινολντς, με τον οποίο σχεδιάζουν να παντρευτούν. Μάλιστα, λέγεται ότι το ζευγάρι έχει δεχτεί και πρόταση από το φίλο της ηθοποιού Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να τραγουδήσει στο πάρτι του γάμου τους.


Εντύπωση προκαλεί, όμως, η εξομολόγησή της σχετικά με τις σχέσεις και τη μονογαμία: «Είναι δύσκολο να μείνεις πιστή σε έναν άνθρωπο και δεν πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό ένστικτο για τους ανθρώπους κάτι τέτοιο. Η μονογαμία μπορεί να είναι σκληρή για κάποιους και δεν πιστεύω ότι ταιριάζει σε όλους. Παρ όλα αυτά, εάν βρεις αυτό που περιγράφεται ως αδερφή ψυχή, τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν. Όταν είχα δεσμό, ήμουν μονογαμική και δεν μπορώ να κάνω ελεύθερες σχέσεις. Πιστεύω ότι είναι σκληρό και για τους δύο παρτενέρ κάτι τέτοιο».