Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Θανατηφόρο graffiti στις γραμμές του Ηλεκτρικού για 23χρονο Καλαματιανό...



Σε τραγωδία κατέληξε το χόμπι μιας παρέας νεαρών, που έκανε «γκράφιτι» στον σταθμό τρένων των Άνω Πατησίων.


Ο 23χρονος Χαράλαμπος Κάλφας επιχείρησε μαζί με φίλους του να κάνουν γκράφιτι σε βαγόνια και τοίχους του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, στα Άνω Πατήσια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, οι νεαροί έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες του σταθμού και προσπάθησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να πέσει στις γραμμές του τρένου και να πάθει ηλεκτροπληξία.

Ο άτυχος νεαρός, στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές, πάτησε σε ηλεκτροφόρo καλώδιο, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ρεύμα έντασης 800 βολτ.

Οι φίλοι του τον πήραν μαζί τους και όταν διαπίστωσαν ότι δεν έδινε σημεία ζωής, τον άφησαν έξω από το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας, στη λεωφόρο Δεκελείας 97 και κάλεσαν από καρτοτηλέφωνο το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει.

Ο 23χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από την Αστυνομία αναζητούνται οι φίλοι του άτυχου νεαρού, προκειμένου να καταθέσουν, για να διαπιστωθεί αν φέρουν ευθύνη για τον θάνατο του.


Το τραγικό συμβάν έχει συγκλονίσει τη Μεσσηνία, αφού ο νεαρός καταγόταν από την Καλαμάτα και ήταν φοιτητής στην Αθήνα σε ιδιωτική σχολή πληροφορικής.

Η οικογένειά του μένει στο Φραγκοπήγαδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ήταν λάτρης της μουσικής - είχε επιλέξει στη σχολή του προγράμματα επεξεργασίας μουσικής μέσω υπολογιστών - αλλά και του γκράφιτι.

Μάλιστα είχε και υποτροφία από τη σχολή του για σπουδές στην Αμερική.

Το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει τις σπουδές του, για να υπηρετήσει στον Στρατό.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει αύριο στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Καλαμάτα.