Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Ολυμπιακός: Συνέντευξη Τύπου Βαλβέρδε...





Με οδηγό το... πάθημα από την Ανόρθωση, θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα απέναντι στη Νόρτζελαντ (19:00) στη Δανία σε αγώνα για τον Α` γύρο του Κυπέλλου UEFA


«Είναι αλήθεια πως έχουμε πρόβλημα στο πρώτο μέρος.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι απλό και το έχω πει στους παίκτες μου: Ό,τι κάνουμε στο δεύτερο μέρος, πρέπει να κάνουμε και στο πρώτο. Πρέπει να μας γίνει μάθημα ο αγώνας με την Ανόρθωση. Είναι εύκολο για μένα να πείσω τους ποδοσφαιριστές μου ότι χρειάζεται σοβαρότητα, αφού είναι πρόσφατο το πάθημα», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου.
Και συνέχισε: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να φοβάσαι, πρέπει να βλέπεις τα λάθη σου και να προσπαθείς να τα διορθώνεις. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει την πολυτέλεια μιας κακίας βραδιάς στο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα γιατί μία κακή βραδιά, μπορεί να σε θέσει εκτός, όπως συνέβη απέναντι στην Ανόρθωση».
Σχετικά με τη Νόρτζελαντ, ο Βαλβέρδε εμφανίστηκε «διαβασμένος»...
«Ο κόσμος μπορεί να μην ξέρει τον αντίπαλο, αλλά εμείς ξέρουμε τα πάντα για αυτή και είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Είναι ένα σύνολο που παίζει με ενθουσιασμό και πάθος και πρέπει να μοχθήσουμε για να φτάσουμε στη νίκη», είπε, ενώ σχετικά με τον Ντιόγο και αν χρησιμοποιηθεί τελικά αύριο, ξεκαθάρισε ότι «αν υπάρχει κίνδυνος, δεν πρόκειται να ρισκάρω ούτε για τον Ντιόγο, ούτε για κανέναν ποδοσφαιριστή. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας».