Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Η ατζέντα της ημέρας...



* Στις 10 π.μ. ημερίδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με τίτλο: «Μνήμες ελπίδα του αύριο» με ομιλητή τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Κιλτίδη.
* Στις 12 το μεσημέρι την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον γραμματέα του εθνικού συμβουλίου Γιάννη Ραγκούση.
* Στις 6 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα παρευρεθεί στην έναρξη των εργασιών του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ενωση Νέων Αγροτών υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων.
* Στις 9 μ.μ. για το 2ο Φεστιβάλ Αττικού Αλσους, μουσική παράσταση με τον Χρήστο Νικολόπουλο.
* Στις 9 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού η θεατρική παράσταση: «Οι τρελοί της Βαλένθια» του Λόπε ντε Βέγκα σε σκηνοθεσία Αλμπέρτου Εσκενάζη.
* Σήμερα συνεδριάζει στη Νίκαια της Γαλλίας το άτυπο συμβούλιο του Εκοφίν με τη συμμετοχή του Γιώργου Αλογοσκούφη και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου.
* Από σήμερα έως τις 28 Σεπτεμβρίου το 37ο Φεστιβάλ Βιβλίου στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τα επίσημα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν στις 15 Σεπτεμβρίου.
* Το 1ο MIR Φέστιβαλ πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 20 Σεπτεμβρίου από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία MIR σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, στον πεζόδρομο της οδού Θεσσαλονίκης στο Θησείο.