Σάββατο, 2 Αυγούστου 2008

Ο Γιαννάκης ανακοίνωσε τη 12αδα της Εθνικής στο ΠεκίνοΤο πρωί του Σαββάτου (2/8) πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ επί ελληνικού εδάφους, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Μετά το τέλος της, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανακοίνωσε πως οι Στράτος Περπέρογλου, Βασίλης Ξανθόπουλος και Δημήτρης Τσαλδάρης δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην Κίνα.

Έτσι οι τρεις παίκτες αποχαιρέτισαν τους συμπαίκτες τους και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου έναν προς έναν, ευχόμενοι σε καθέναν ξεχωριστά «καλή επιτυχία».

Ο Γιαννάκης, αναφερόμενος στους τρεις παίκτες, που μετείχαν στην προετοιμασία σε όλο αυτό το διάστημα, τόνισε:

«Είναι μέλη της ομάδας και ό,τι κάνουμε ανήκει και σ' αυτούς και σε όλα τα παιδιά, που ξεκινήσαμε μαζί την προετοιμασία. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή, όταν πρέπει να αποχωριστείς παιδιά με τέτοιο ήθος που δούλεψαν σκληρά. Δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να γίνει».

Ετσι, οι 12 παίκτες που θα αναχωρήσουν το πρωί της Δευτέρας (4/8, 10:30GR) για το Πεκίνο είναι οι:

Θοδωρής Παπαλουκάς, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Ζήσης, Βασίλης Σπανούλης, Μιχάλης Πελεκάνος, Κώστας Τσαρτσαρής, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Αντώνης Φώτσης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιώργος Πρίντεζης και Γιάννης Μπουρούσης.


in.gr - Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: http://www.sport.gr/