Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Αναρρώνει η Ντόρα Μπακογιάννη - Ευχές από Μεσσήνιους!


Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Η κ. Μπακογιάννη, η οποία εισήχθη την Παρασκευή με συμπτώματα πνευμονίας, είναι απύρετη και ανταποκρίνεται θετικά στην αντιβίωση που της χορηγείται, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Α. Μαρτίνης. Η υπουργός.............

δέχθηκε το Σάββατο τις επισκέψεις της Μ. Γιαννάκου, του Λ. Ζαγορίτη, του Γ. Γιακουμάτου και του Α. Λοβέρδου και είχε τηλεφωνικές επαφές με πολιτικούς και φίλους με ευχές για ταχεία ανάρρωση. Η διάγνωση είναι άτυπη πνευμονία λοιμώδους αιτιολογίας. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η εστία της πνευμονίας βρίσκεται στο μέσο λοβό του δεξιού πνεύμονα και διευκρίνισαν, όταν είχαν και τα αποτελέσματα από τις απαραίτητες εξετάσεις, ότι η πνευμονία δεν προήλθε από τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1.

Παρ' ότι δεν έχει διευκρινιστεί τί προκάλεσε την άτυπη πνευμονία στην υπουργό εκτιμάται ότι αυτή μπορεί να οφείλεται σε κάποιο μικρόβιο κλιματιστικού.
Οι θεράποντες ιατροί της κας Μπακογιάννη της χορηγούν ενδοφλεβίως αντιβίωση και περιμένουν να δουν τα πρώτα απεικονιστικά αποτελέσματα άλλων εξετάσεων, προκειμένου να εκτιμηθεί η πορεία της πνευμονίας.

Η κ. Μπακογιάννη αναμένεται να πάρει εξιτήριο στις αρχές της εβδομάδας.



***Τις ευχές τους στην Υπουργό Εξωτερικών έστειλαν και πολλοί Μεσσήνιοι, Πολιτικοί - Υποψήφιοι, παράγοντες από τη Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, κομματικά στελέχη και πολιτικοί της φίλοι!